Video: JEAN CLAUDE VAN DAMME despre Noua Ordine Mondială, Rockefeller și Rothschild

rockefeller van dame

JeanClaude Van Damme a apărut la emisiunea Le Grand Journal de la televiziunea francezăprecizând că și el este conștient de controlul global și puterea familiilor Rothschild șiRockefeller. Emisiunea s-a difuzat în direct în data de 14 martie 2016.

Van Damme a fost invitat la emisiunea franceză să vorbească despre alegerile din SUA. Cu toate acestea, el a deturnat rapid discuția și a continuat să explice modul în care familiile Rothschild și Rockefeller își exercită influența lor bancară asupra  lumii.

Vorbind despre alegerile din SUA, reporterul declară: „Trump a spus despre Putin că este un om formidabil”, după care Van Damme răspunde:

„Ei bine, ei nu vor câștiga, încă există Rockefeller oameni ca Rothschild, acele familiimari care domină continentele. Așadar despre ce vorbim… nu este nici măcar Franța aici, vorbim de continente, acestea sunt familiile care s-au ridicat în 1827, familii cu 5 fii, care se extind.”

Reporter: „vorbești despre …”

Jean Claude Van Damme: „vorbim despre toate în seara asta așa că sunt pe de o partegrupurile de interese, persoanele care candidează la alegeri din partea lor, iar apoi ai oamenica Donald Trump, care au ce? zece milioane de euro?

S-ar putea să aibă mai mult, dar asta este ceea ce declară în documentele legale. În orice caz,dacă eu însumi am bunuri, și am lucrat toată viața mea pentru familie, prietenii mei, pentru țara mea, unde plătesc impozitele, ceea ce el vrea mai întâi, în opinia mea, este să-și protejeze interesele, întrucât cineva care lucrează gratuit este cineva periculos. Este adevărat, avem probleme cu globaliștii, dar ceea ce spune el este că pentru a ieși din globalism trebuie sa lăsăm lumea în pace; este o filosofie diferită.”

După această declarație reporterul a vrut să revină la subiecte mondene, moment în care Van Damme a spus: „așteaptă un moment, am fost întrebat dacă știu politică, eu sunt conștient.”

NOTA NOASTRĂ: Lumea se trezește peste tot. Dacă nu știm cât de mare este trezirea este pentru că o mare parte a presei centrale din România, aservită politic, aflată în proprietatea unor concernuri media străine, nu vorbește despre așa ceva. Noroc cu internetul!

 

Traducere și adaptare Mădălina Corina Diaconu

Surse: youtube.com, Le Grand Journal

Articol relatat de portalul cunoastelumea.roloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *