Unealta diavolului: O femeie susține că a născut un șarpe cu 7 capete

unealta-diavolului-o-femeie-spune-ca-a-dat-nastere-unui-sarpe-cu-sapte-capete-foto_size6

Patience Tsabedze, o tânără de 27 de ani din Africa de Sud, susține că a dat naștere unui șarpe cu 7 capete. Împreună cu soțul ei, femeia făcea parte dintr-o sectă satanică. Cuplul crede că odioasa naștere a unui șarpe a venit ca pedeapsă în urma deciziei lor de a nu mai sluji diavolul, după ce au făcut-o cu smerenie timp de 7 ani, scrie cyd.ro.

Potrivit 4dportal.com, Patience a simțit dureri asemănătoare cu ale unui travaliu și s-a grăbit către baie. Acolo a dat naștere unui șarpe cu 7 capete, pe care soțul său a reușit să îl omoare cu greu. Femeia susține că în procesul său de lepadare de diavol, a trecut prin mai multe experiențe terifiante, printre ele vomă cu paianjeni, viermi, foarte mult sânge sau pești vii.

Cu toate acestea, cuplul spune că va continua să suporte „ororile iadului” până în momentul în care Dumnezeu le va deveni călăuzitor și vor fi pe deplin curați de Satan. Povestea este susținută de mai mulți membrii ai sectei satanice din Africa de Sud.

De curând în India a fost descoperit, în apropierea unui templu, un șarpe cu 5 capete. Părerile oamenilor sunt împărțite. Se spune că infiorătoarea creatură ar fi creația diavolului, pe de altă parte există și oameni care susțin că șarpele este de fapt o apariție mitică.loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *