Ticăloșia americanilor, și adevăratul lor obiectiv în conflictul din Siria

Hungary Migrants

Scopul SUA nu este combaterea ISIS (creaţia lor). Scopul SUA este înlăturarea lui Assad și scoaterea rușilor din Mediterana. Indiferent cu ce costuri. Pentru ticăloșii de la Washington câteva milioane de refugiați, sute de mii de civili morți, o țară rasă din temelii sunt un preț neglijabil, față de beneficii. Că oricum nu plătesc ei: plătesc sirienii. Cum au plătit și libienii, și irakienii, și afganii, și alții, cărora americanii le-au adus ”democrația”.

Cei care acum trebuie să primească ”refugiați” sunt victime colaterale ale unui partener scelerat, care își calcă în picioare și aliații, cu violența cu care își distruge adversarii. Nu, nu avem obligația legală să primim pe nimeni. Pentru că nu suntem noi vinovați de criza asta. Avem obligația morală, și umană, de a ajuta niște oameni aflați într-o situație critică. Și trebuie s-o facem. Nu pentru că ni-i bagă pe gât madam Merkel sau alții ca ea. Ci pentru că altminteri n-am mai fi oameni.

Solidaritatea nu se impune cu parul, cum vor ăia de la Bruxelles. Și nici democrația cu bombardierul și cu hoardele de teroriști, cum face Washingtonul. Occidentul și-a pierdut definitiv autoritatea morală și nu mai poate da nimănui lecții. Asta este o problemă mai mare decât cea a refugiaților sau a cotelor obligatorii.

Obama îndeamnă toate țările UE să primească „cota parte” de refugiați alocată. Interesant. De ce spune Obama asta si de ce oare nu se ofera sa-i ia SUA ? E ca si cum as indemna toti vecinii mei sa adopte copii, dar eu nu adopt niciunul.

Treziţi-vă la realitate, în România nu doreşte să vină nici un refugiat. Refugiaţii ne sunt trimişi pe baza cotelor stabilite de CE la Bruxelles!

Miniștrii de Interne din UE au votat cu o largă majoritate propunerea Comisiei Europene de relocare a celor 120.000 de imigranţi în spaţiul comunitar. România, Ungaria, Slovacia și Cehia au votat împotrivă. Finlanda s-a abţinut. Pe contul său de twitter, Jean Claude Juncker anunţa triumfalist evenimentul. În acest caz, summitul “de urgență” de mâine al șefilor de stat și de guvern din statele membre UE va adopta decizia votată azi.

Cea mai mare schimbare tactică de atitudine a avut-o Polonia, care a abandonat poziţia Grupului de la Vișegrad și s-a raliat doleanţelor Berlinului și Bruxelles-ului. Opoziţia în bloc la diktatul Berlinului din partea unor state central și est-europene a fost fisurată prin atitudinea de ultim moment a Varșoviei. Slovacia a ameninţat că va refuza să aplice orice decizie comună privind relocarea imigranţilor. Potrivit legislaţiei europene, statele care au votat împotrivă vor fi obligate să aplice decizia luată de majoritatea statelor membre. Este și cazul României.

1. Refugiaţii nu vor să vină în România. Dacă vor veni, vor fi aduşi cu forţa de UE, pe baza cotelor stabilite de Comisia Europeană.
2. Sirienii, libienii, irakienii nu au nimic de împărţit cu românii. Sunt chiar prieteni cu România pe baza relaţiilor stabilite de pe vremea lui Ceauşescu.
3. Dacă jihadiştii atacă SUA, dacă refugiaţii invadează Germania, Franţa, Olanda, Austria etc., asta nu e problema mea. Astea sunt ţările care au distrus statele arabe din care provin refugiaţii şi sunt totodată statele care au distrus, dezbinat şi exploatat România după 1990. Deci mi se rupe de ei! Poate chiar mă bucur pentru ce păţesc!

Îmi pasă foarte puţin spre deloc de faptul că musulmanii violează femei în Germania. În Germania prostituţia e legală şi depravarea liberală a atins cote maxime.

Ce jeguri sunt americanii ăştia! După 11 septembrie 2001 şi-au închis graniţele pentru imigranţi şi au adoptat legi speciale pentru controlul celor care intră şi ies din ţară. Iar în Europa au încurajat statele să îşi deschidă graniţele în numele globalizării şi să promoveze multiculturalismul. Şi acum vin tot ei şi fac documentare cu care sperie europenii de „pericolul islamizării”!

În SUA este acum campanie electorală. E pe acolo unul Donald Trump, care cică ţine nişte discursuri mai ceva ca Hitler. Pe la mitigurile lui mişună naţionaliştii, extremiştii de dreapta şi predicatorii cu Biblia în mână, care sperie boborul american cu imensul pericol al imigranţilor mexicani şi arată necesitatea luării unor măsuri urgente şi radicale împotriva imigraţiei ilegale, care pune în pericol stabilitatea societăţii, economiei şi naţiunii americane.

Observaţi cumva nişte asemănări, „absolut întâmplătoare” cu ceea ce se întâmplă, simultan, în Europa?

Cea mai bună soluţie pentru rezolvarea crizei refugiaţilor: toţi refugiaţii, adică 100% să fie primiţi în SUA, Marea Britanie şi Israel. Cine i-a gonit şi i-a pus pe drumuri, să aibă acum şi grijă de ei!

Sursa aici.loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *