Strigătul disperat al românilor din Diaspora: Vrem să trăim şi să muncim acasă, dar hoţii ăştia nu ne lasă!

Români-din-diaspora.

Sărăcia, lipsa locurilor de muncă, umilinţele şi nedreptăţile din ţară i-au făcut pe milioane de români să ia calea străinătăţii în speranţa unei vieţi mai bune.

Însă dorul de casă îi arde pe românii din Diaspora mai rău decât lipsa unei coji de pâine pe masă. Sătui de stat printre străini, românii din Diaspora vor să vină acasă. Românii au înţeles că nicăieri nu e ca acasă şi nicio sumă de bani nu poate să le aline dorul de familie. Vor să trăiască în ţara unde s-au născut şi au copilărit. Vor o ţară ca afară, vor o viaţă decentă, normală, însă spun că nu au unde să vină întrucât România este condusă de corupţi şi incompetenţi care nu vor să plece nicicum de la ciolan.

Românii din Diaspora dau o lovitură devastatoare politicienilor

Sătui să îndure greutăţile printre străini, românii din Diaspora nu se lasă bătuţi, ba din contră. Le pregătesc o lovitură cruntă actualilor politicieni: O Nouă Românie.

Când toţi credeau că i-au “prostit” pe românii din Diaspora şi că şi-au “luat ţara în apoi” pentru a avea “guvernul meu”, cei care i-au urcat pe culmile puterii, se pregătesc de război.

Românii din Diaspora construiesc de zor, de câteva luni de zile, alături cu tinerii rămaşi acasă, o Nouă Românie.

Concret, românii din Diaspora se alătură de la o zi la alta, în număr tot mai mare, proiectului Noua Românie, fondat de patru tineri care au ales să lupte pentru ei şi ai lor, în ţară.

Peste 40% din membrii Partidului Noua Românie, sunt români aflaţi în prezent în afara graniţelor ţării.

La unison, toţi românii spun că s-au alăturat acestui proiect cu speranţa şi dorinţa de a înlocui actuala clasă politică coruptă şi incompetentă, cu români tineri, curaţi, competenţi şi care nu au mai făcut politică. Adică cu oameni noi pentru o schimbare reală a României.

Românii din Diaspora, dezamăgiţi iremediabil de actualii conducători au înţeles că nu mai are rost să le acorde votul şi încrederea şi că actuala schimbare nu e face tot cu cei care timp de 26 de ani se află la cârma ţării şi din cauza cărora au fost nevoiţi să plece din România.

Chiar dacă sunt departe de ţară, românii se implică cum pot în dezvoltarea acestui proiect, promovându-l în rândul comunităţilor din Diaspora, în rândurile prietenilor, familiei, dar şi în mediul online.

Un partid născut din nimic, cu resurse financiare zero, dar creat de patru tineri români care îşi doresc schimbarea, Noua Românie prinde contur pe zi ce trece. În patru luni, peste 3000 de cereri de înscriere au fost înregistrate în PNR, doar în urma unei promovări online, căci presa naţională nu are “timp” de partide curate.

Noua Românie tace şi face. Ce face? Face un proiect solid, serios şi ambiţios alături de românii care vor să se implice. Alături de românii care nu mai vor să stea şi să fie conduşi de incompetenţi şi corupâi. Alături de români care vin să-şi asume schimbarea reală a României. Doar prin implicare se poate produce o schimbare. Prin indolenţă, nepăsare, comoditate, doar perpetuezi aceaşi putere la guvernare, ani şi ani la rând.

Atât românii din Diapsora cât şi cei din ţară, au înţeles că doar printr-un proiect construit de la zero, fără traseişti politici, poţi urni lucrurile din loc.

Noua Românie este arma prin care românii din Diaspora se răzbună pe cei pe care i-au votat ani la rând şi i-au creditat cu încredere şi au primit în schimb doar umilinţe şi promisiuni mincinoase.
Românii care încă mai cred că votând în continuare tot cu PSD, PNL, PMP, Macovei şi Băsescu, pot schimba ceva în România, se înşeală amarnic!

Articol relatat de portalul expunere.comloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *