ȘOCANT!!! Fetița care nu primește lapte că nu are… CIP

Fetita CIP RFID

Asta ne asteaptă în viitorul apropiat, dacă nu luăm măsuri din timp. Vă rugăm să răspândiți…

Un videoclip socant face furori pe internet. Ne prezinta imagini din viitorul nu foarte indepartat. O fetita de cativa anisori merge la magazin cu banii in buzunar sa cumpere lapte, dar in urma verificarii vanzatoarea constata ca nu are cip R.F.I.D. si o refuza. Daca nu vom lua masuri din timp, asa va arata soarta celor care refuza pecetea fiarei.loading...

You may also like...

3 Responses

 1. stefan stefan spune:

  Fratilor cu cat facem mai multa galagie pe tema asta cu atat gtrabesc ei implementarea. SUNTEM NISTE APUCATI FARA DISCERNAMANT DUHOVNICESC DACA FACEM ASTA. MAI BINE vorbim de faptul ca ortodoxia e…. sa nu zic cum azi. Si noi ne dam mai apologeti.

 2. anonin spune:

  nu e nici o pecete…. praf in ochi si cu pecetile, semnele si insemnele.. este un simplu cip … de credinta te lepezi in alte moduri decat prin simplul cip….

  • Gavrila Stetco spune:

   Nu-i praf in ochi, poate nu stii ca cipurile rfid functioneaza pe baza de unde radio. Aceste unde radio interfereaza cu undele cerebrale ale creierului si te transforma din om liber intr-un robotel teleghidat si vei face ce vor ei.Dintr-o fiinta liber cugetatoare te vei transforma intr-o planta teleghidata, nu vei crede nu vei avea opini politice vei merge la munca pentru ei !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *