Simboluri sataniste pe tricoul lui Ponta. Cui și ce vrea să transmită?

Ponta-1

Recent, Victor Ponta, actualul prim-ministrul României și candidat la Președinția Statului și-a postat pe contul personal de Facebook un set de fotografii care-l înfățișau într-o manieră de gospodar într-o seră de roșii. Nu că ar fi fost ceva ieșit din comun pentru cineva care vrea să-și câștige simpatia publică și mai ales electorală, dar ceea ce ne-a atras atenția a fost un amănunt care cel puțin nouă ni s-a părut foarte ciudat. Într-o astfel de fotografie, Victor Ponta apare cu un tricou alb care pe mâneca stângă avea un șir de simboluri combinate, numere sataniste (666), cuvinte ne-românești, și culorile steagului românesc dar dispuse pe dos. La prima vedere pare a fi un mesaj ocult public, către anumite persoane care pot descifra probabil ceva din acest mesaj.

Numărul fiarei 666

666 este, după cum știe majoritatea,  numărul fiarei, sau al satanei. Număr cu un puternic impact în lumea ocultă, societățisecrete, secte și alte asemenea grupări cu convingeri și idei legate de magie, ezoterism etc.

Ponta2

Steagul afișat invers si cuvantul MAMAL sau MAMAI

Steagul afișat invers, reprezintă un semn de pericol/primejdie/catastrofă. De asemenea  înseamnă capitulare necondiționată în fața dușmanului.
Cuvântul MAMAL sau MAMAI – poate reprezenta: MAMAL – cuvântul din limba engleză pentru „mamifer” dar din care lipsește un „M”, sau MAMAL  care este numele unui sat din Provincia Kurdistan, în Nord-Vestul Iranului. Cuvântul MAMAI mai poate arăta originea unei persoane care își revendică descendența din Genghis Han, prin linia genealogică a lui Mamai, un puternic comandant al Hoardei de Aur din anul 1370. Sursa: dezvaluiri.roloading...

You may also like...

3 Responses

 1. Un fan spune:

  Buna ziua!
  Ocazinal mai citesc articole dupa acest site, multe dintre ele fiind chiar interesante, insa unele sunt deplasate , avand aspectul unor subicte de siteuri ieftine de conspiratii, cum de altfel este si acest articol.
  Este o parere personala deci va rog sa nu va suparati.

 2. ARTUR spune:

  pai ce alta semnificatie are 666 ?! e dubios puiul de comunist !!!

 3. Adrian Braia spune:

  Ceea ce presupuneti a fi „l”saul „i” de la sfarsitul cuvantului „mama”, mie-mi pare a fi semnul exclamarii „!” si este o propozitie fara predicat, avand chiar virgula dupa cei 3 de 6.. Ca si cum ar spune „Romania, vine diavolul, vai mama!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *