Sharia în Anglia. Înjunghiat MORTAL pentru că le-a urat vecinilor „Paşte Fericit” – VIDEO

musulman3-610x300

Un om de afaceri musulman, de origine pakistaneza, a fost injunghiat mortal de un coreligionar, la cateva ore dupa ce postase pe internet un mesaj in care transmitea natiunii crestine „Paste Fericit”, scrie aktual24.ro.

Asad Shah, de 40 de ani, fost omorat cu un cutit in afara magazinului sau din Glasgow. Barbatul ucis nu a facut altceva decat sa ureze „Paste Fericit” vecinilor sai crestini de confesiune catolica.

El urma sa fie gazda unei intalniri cu prietenii sai crestini, in care urma sa se discute despre importanta Pastelui in religia crestina. Shah a postat pe Facebook un mesaj in care isi exprima dorintele sale de Pasti, noteaza Daily Mail.

musulman

Ultima sa postare a sunat cam asa: „O zi buna de vineri si un Paste Fericit, mai ales pentru natiunea mea crestina iubita”. El mai avusese si alte postari in care se exprima impotriva violentei, indemnand la dragoste adevarata pentru intreaga omenire.

musulman2

Din primele investigatii ale politiei, rezulta ca cei implicati in ancheta sunt musulmani, mai ales ca a fost arestat deja un barbat de 32 de ani avand aceasta religie.

Conform martorilor, barbatul a fost atacat in afara magazinului sau de doi barbati, unul injunghiindu-l in cap si lasandu-l sa sangereze pe caldaram.loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *