Schema japoneză de slăbire: scapă de burtă și îndreaptă coloana exersând doar câteva minute pe zi

preview40

Japonezii nu încetează să ne uimească cu diferite modalități de slăbire, care pur și simplu se luptă unul cu celălalt în eficacitatea și ușurința executării. Din păcate nu toți pot să facă abdomene, exercițiul scândura sau jogging deși demult ar fi trebuit să înceapă aceste exerciții. Și cu cât mai mult se adună kilogramele cu atât mai mult dorim să luăm pastila magică, care ar arde grăsimile sau și mai bine: să stăm, să nu facem nimic și să slăbim. N-o să vă vină să credeți, dar inventivii japonezi și aici au găsit o soluție de necrezut, exact ceea ce ne dorim: să stăm și să nu facem nimic! Magie!

Mai mult de 10 ani doctorul Fukutsudzi ajută femeile să-și corecteze formele corpului în timp foarte scurt. Și totul fără cheltuieli, diete sau exerciții fizice epuizante.

Tot ce este necesar:

  • un prosop mare
  • o panglică puternică
  • o suprafață orizontală
  • 5 minute pe zi

1139

Metoda constă în aceea că trebuie să stați câteva minute pe zi pe o rolă formată dintr-un prosop răsucit și veți scăpa de burtă. Iar dacă prosopul va fi poziționat mai aproape de umeri, atunci sânii se pot ridica, postura corpului se corectează și se înalță puțin!

1. Formați dintr-un prosop o rolă nu mai mică de 40 cm pe lungime și 7-10 cm în diametru. Legați rola cu o panglică ca să nu se desfășoare.

2. Așezați-vă pe o suprafață dreaptă și puneți rola în spatele dvs de-a curmezișul.

3. Important! Culcați-vă ușor pe spate, astfel încât prosopul să ajungă exact sub șale.

4. Depărtați picioarele la nivelul umerilor. Degetele mari de la picioare trebuie să se atingă, dar distanța între călcâie trebuie să fie de aproximativ 20-25 cm.

5. Întindeți mâinile după cap, cu palmele în jos și cu degetele de la mâini unite.

6. Aveți grijă ca degetele mari de la picioare și cele mici de la mâini mereu să se atingă unul de celălalt. Stați în această poziție 5 minute.

25

7. Atenție! Ridicați-vă încet deoarece în timpul exercițiului oasele și articulațiile se deplasează ușor.

Japonezii sunt de neîntrecut în tenacitate și perseverență în atingerea scopului. Ce simplu: stai întins și burta se retrage, iar grăsimile în plus se distribuie în corp.

Aveți în vedere, dacă nu puteți rezista 5 minute, atunci puteți începe cu 2-3 minute mărind pe parcurs timpul. Secretul constă în efectuarea regulată a acestui exercițiu.

Vă dorim multă sănătate dvs și prietenilor dvs!

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com



loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *