S.O.S. La summit-ul G20 din Australia, guvernul ocult al Americii pregăteşte asasinarea preşedintelui rus Vladimir Putin!

g 20

Între 15 şi 16 noiembrie 2014 are loc la Brisbane (Australia), Summitul celor 20, adică cele mai puternice 20 de naţiuni ale lumii (vezi ştirea de pe abc.net.au). Conform Wikipediei, G20 este un forum creat în 1999, pentru a reuni economiile dezvoltate și marile economii emergente: pe de o parte, Marea Britanie, Germania, Franța, Italia, Statele Unite, Canada, Japonia și Rusia, care compun zona dezvoltată a economiei mondiale, iar pe de altă parte, Argentina, Brazilia, Mexic, China, India, Australia, Indonezia, Arabia Saudită, Africa de Sud, Coreea de Sud și Turcia, care compun zona emergentă a economiei mondiale, alături de reprezentanți ai Uniunii Europene, ai Fondului Monetar Internațional și ai Băncii Mondiale. Țările G20 reprezintă două treimi din populația planetei și aproape 90% din Produsul Intern Brut al acesteia.

La acest summit participă şefi de state şi de guverne din aceste 20 de ţări; inclusiv preşedintele rus Vladimir Putin va participa la G20. Conform informaţiilor primite de la “bloggerul Q” (sursa mea de secrete mondiale din exterior), elemente din guvernul ocult al Statelor Unite au planificat un atentat mortal împotriva preşedintelui rus Vladimir Putin. Puternicele servicii secrete ruseşti au aflat şi ele de existenţa acestui plan de asasinat, şi de aceea în apropierea coastelor australiene au fost deplasate crucişătorul rusesc Varyag (vezi articolul de pe Wikipedia) şi distrugătorul Mareşal Shaposhnikov (vezi articolul de pe Wikipedia).

Regimul Obama doreşte să-l elimine cât mai rapid pe preşedintele Putin, întrucât liderul rus şi-a propus să distrugă dolarul american, care să nu mai reprezinte moneda nr.1 a lumii în tranzacţiile internaţionale. Aşa cum putem citi pe site-ul zerohedge.com, Rusia, împreună cu alte ţări aliate (China, Brazilia, India etc.) doreşte să creeze propriul sistem bancar internaţional, o alternativă la sistemul occidental SWIFT, la baza căruia se află puterea dolarului.

Vladimir Putin catre elita occidentala : ,,Timpul jocului s-a terminat…”

– Idei desprinse din discursul presedintelui Putin la Conferinta de la clubul Valdai din Soci la 24 octombrie 2014

Aveti intregul discurs al sau in engleza aici: http://cluborlov.blogspot.ro/2014/10/putin-to-western-elites-play-time-is.html Sursa: aiciloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *