RUȘINE! “Căsătoriile gay” – exportul valorilor britanice. Va rugăm să distribuiți!

RUSINE HOMOSEXUALILOR

În peste 20 de ţări ce nu permit “căsătoria” persoanelor de acelaşi sex, homosexualii britanici rezidenţi vor putea obţine îndeplinirea acestei formalităţi în cadrul consulatelor britanice din ţările respective.

Rusia, China, Kosovo şi Vietnam se numără între cele 20 de state acoperite de noua legislaţie intrată în vigoare la data de 3 iunie. Grupul de lobby homosexual Stonewall a salutat aceste noi progrese, declarând că aşteaptă acea zi în care toate statele vor adopta căsătoria între persoane de acelaşi sex.

Valori

După cum a afirmat Chris Bryant, fost ministru al afacerilor externe britanice: “Între responsabilităţile activităţii de afaceri externe se numără şi exportul valorilor britanice.”

Guvernul englez a transmis că înseşi autorităţile din ţările respective au acordat consulatelor britanice permisiunea de a încheia “căsătorii gay”. Ordinul legislativ extern din 2014 cu privire la căsătoriile consulare conţine o listă de 23 de consulate britanice care au primit permisiunea de a  îndeplini acest tip de ceremonii.

Lista include următoarele state: Australia, Azerbaijan, Bolivia, Cambogia, Chile, China, Columbia, Costa Rica, Republica Dominicană, Estonia, Ungaria, Japonia, Kosovo, Lituania, Mongolia, Muntenegru, Nicaragua, Peru, Filipine, Rusia, San Marino, Serbia şi Vietnam.

Opoziţie

Anul trecut, în ciuda manifestărilor de opoziţie pe scară largă, casa regală a validat legea “căsătoriilor” pentru cuplurile de acelaşi sex, lege aflată în vigoare în Anglia şi Ţara Galilor. În Scoţia, o lege de reinterpretare a căsătoriei a fost aprobată anul trecut, însă în Irlanda de Nord, o propunere similară a fost respinsă în trei rânduri de către forul legislativ.

Pe acest fond, în iulie 2013, David Cameron a găzduit la reşedinţa sa din Downing Street o petrecere pentru activiştii gay, declarând că urmăreşte exportul “căsătoriilor” gay în toată lumea.

Nemulţumiri

Prim-ministrul britanic a apreciat de asemenea promptitudinea cu care Anglia şi Ţara Galilor a adoptat noua legislaţie, adăugând: “Multe alte state îşi vor dori să le copieze.” Primul ministru a sugerat că însăşi echipa care a lucrat la lege şi a dus la îndeplinire adoptarea ei “poate lua parte la această cursă globală, propagând-o de jur împrejurul lumii.” Sursa: aiciloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *