Rusia AVERTIZEAZĂ România: Urmează un val URIAȘ

media-145805670483087000

Rusia a făcut publică o hartă care indică următoarele direcții ale fluxurilor de migranți în zona Balcanilor. Pe această hartă, România este străbătută de un flux de migranți care vine din Turcia pe Marea Neagră, trece prin Dobrogea, apoi traversează România prin centru și iese în Ungaria, scrie romanialibera.ro.

Infografia este publicată de agenția rusă de propagandă Sputnik News. Traseul prin România este denumit “rută alternativă”, în timp ce traseul prin Grecia, Macedonia și Serbia este denumit “rută balcanică”.

Explicația oferită sub această hartă este foarte sumară: “Migranții utilizează așa-numita rută balcanică pentru a călători prin Grecia și Macedonia spre țările UE bogate. La 7 martie, UE și Turcia au încheiat o înțelegere pentru a închide intrarea refugiaților prin această rută”. Se poate deduce, conform Sputnik News, că după închiderea rutei balcanice, prin Grecia și Macedonia, fluxul de migranți va fi deviat pe ruta alternativă, prin România.

Agenția rusă Sputnik nu dă niciun indiciu despre proveniența informațiilor pe baza cărora a aflat planurile de viitor ale refugiaților și a realizat infografia.

Amintim că, la sfârșitul anului 2015, au existat opinii conform cărora fluxul de migranți care pune probleme Europei Occidentale este dirijat de Rusia. Unul dintre analiștii români care a susținut această idee, pe care a prezentat-o drept “operațiune militară”, a fost generalul ( r ) Constantin Degeratu, fost șef al Statului Major General.

La sfârșitul lunii februarie 2016, ministrul român de Interne, Petre Tobă, îi declara omologului său din Ungaria, Sandor Pinter, că România a reușit să stopeze o rută secundară de migrație pe Marea Neagră. Informația a fost făcută publică printr-un comunicat al Ministerului de Interne al României. Comunicatul MAI nu a oferit detalii despre riscul sosirii în România, în următoarea perioadă, peste Marea Neagră, a altor refugiați, relateaza stiripesurse.ro.loading...

You may also like...

1 Response

  1. cristescu spune:

    M-ai concret ar trebui ca political de la noi sa fie lucizi si mature,sa fie mai Diplomati sa caute relatii de imbunatatire si comunicare cu Rusia ,sa li se spuna lucrurilor pe nume cu referire la contributiile negative a-le Rusiei,vizind participarea mascatala distrugerea dezvoltarii Romanesti sa nu uitam ca estul Europe-I ,impreuna cu toate tarile crestin ortodoxe au suferit mereu de pe urma,invidiei si prostiei occidentale… mereu noi cazind victim,inclusiv Rusii,dovada o arata alianta noastra cu Occidentalii …in loc sa ne ajute economic,ei ne corup ne santajeaza , ne fura , luindune totul, Si atunci ma intreb ,ce fel de aliati mai sunem noi Romanii??!…si aici va trebui sa fim barim de acum incolo diploati sa incepem un nou val de renegociere cu acestia ,sa ne unim sa ne facem o Armata care sa vegheze la apararea justitiei cu ordine Romanesti,oprind dezastrul produs cu orice pret de catre straini,sa nu ne mai supune minciunii lor si ordinilor aberante ,jignitoare si absurd, caci oricit de Capitalisti am fi ajuns dreptul National ramine drept National, ma intrb de ce in Germania America ,Franta,Anglia…nu se pune problema desfiintarii Ststului sau Natiei respective ,de ce alitii nu se duc sa le jefuiasca resursele asa cum fac cu noi… in acest caz comlpicat noi avem nevoie de Rusia Ortodoxa,ca occidental Catolic nu dovedeste o cit de mica intelepciune…cautind a ne rastignii ca pe timpul inchizitiei,privind capacitatile noastre,suntem m-ai capabili si suntem subtil pusi pe rug dupa atita bine,facut amintindune de Yoana d’ Arc si saraciti continuu…diplomatie si Armata proprii numai asa putem continua existent ca Natie pe aceasta Planeta,nu trebuie sa ne lasam aparati la mina altora,iar noi sa desfiintam totul,caci numai in acest mod ne pot fura totul, transformind Romania intr-o noua Palestina Europeana din cauza tradarii si inconstiintei unora…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *