Romania trezeste-te… din NESIMTIRE!

aura-ion

Un copil sufera in intuneric, cuprins de spaima si de durere. Este atat de frig incat ii ingheata sufletul si lacrimile pe obraji. Cineva incearca sa-l ajute. Poate mai aude o voce in timp ce se sfarseste dureros de incet in gerul naprasnic.

O lumina orbitoare, insotita de muzica de antren si caldura. Oamenii de bine petrec, rad, se amuza. Aromele se intretaie, fructele de mare abunda, vinul curge in pahare. Sunt multumiti. Se aud sporovaieli si glume ca intre vechi prieteni. Nimic din ce-i afara nu-i atinge.

Pare un film suprarealist, dar e povestea cruda, neromantata, a dramei unui copil – care ar fi putut fi al meu sau al tau – si a nesimtirii incomensurabile a unui personaj care avea datoria sa aduca acel copil acasa.

Somn usor, copil drag. Nu-i bantui, o va face viitorul.

Sursa: nasul.tvloading...

You may also like...

1 Response

 1. Ioana spune:

  In sfarsit, ceva cu care suntem de acceasi parere. Da, si noi paganii cu inimiile noastre reci si intunecate dorim ca Romania sa se trezeasca. Aceasta este o poezie in engleza, sper sa va placa:
  „Grey-eyed wisdom, beautiful gift,
  Your children are in pain.
  Rally us with your battle cry,
  Let the deaths not be in vain,
  Bless us with your virtue,
  The power to do what’s right,
  Protect you sweet Romania,
  Hear our cries in the night,
  We shall rise and be victorious,
  And live to love again.”

  E dragut, si este pentru noi toti, indiferent de religie. Noi trebuie sa ne dechidem mintea, sa realizam unele lucruri, sa ne educam, sa luptam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *