Reţeta care vă va scuti de durerea articulaţiilor

artic

Fiecare dintre noi ştie ce înseamnă durerea articulaţiilor – este extrem de neplăcut şi aproape inevitabil: problemele cu genunchii, umerii, coatele şi încheieturile îi ating aproape pe toţi cei ce petrec ziua întreagă în faţa calculatorului.

Deosebit de acut aceste probleme se manifestă după vârsta de 45 de ani. Dar ce se întâmplă atunci când ele apar la 25-30 de ani? Sunt oare acestea probleme specifice vârstei?

Cu siguranţă durerile articulaţiilor pot avea şi alte cauze, neavând neapărat legătură cu calculatorul. E vorba de traume, suprasolicitări, fracturi, reumatisme ş.a.

Vă oferim astăzi o reţetă din medicina tradiţională rusă, care oferă un efect foarte rapid şi pentru care aveţi nevoie de cele mai simple ingrediente.

Ingrediente:

  • 1 lingură de miere de albine
  • 1 lingură de muştar
  • 1 lingură de sare fină
  • 1 lingură de apă

Mod de preparare:

Amestecaţi cu atenţie toate ingredientele până obţineţi un amestec omogen.

Mod de administrare:

Dacă articulaţiile vă deranjează, pur şi simplu ungeţi locul dureros cu această “cremă”, apoi acoperiţi-l cu o pungă de polietilenă şi legaţi-l cu o pânză caldă. De preferat ca pânza să fie din lână.

Ţineţi această compresă timp de cel puţin 1,5-2 ore. Se recomandă repetarea procedurii înainte de somn, pentru ca articulaţiile să se poată odihni după “tratament”. Dimineaţa spălaţi locul în care a fost aplicată crema.

Repetaţi procedura 4-5 zile consecutiv. Efectele le veţi simţi cu siguranță chiar după prima ședință.

E important să reţineţi că amestecul trebuie ţinut în frigider nu mai mult de 5-6 zile.

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.comloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *