REMEMBER: „Cu ajutorul lui Allah, vom ataca Europa – întreaga Europă”

emigranti_02_b05e4b0c9b

Mare atentie! Sa ne aducem aminte de amenintarile teroristilor ISIS, dupa atentatele din Franta. Nu zice nimeni ca imigrantii sirieni nu sunt amarati si au probleme, dar serviciile trebuie sa aiba mare grija, 100% printre cei care au invadat Europa se afla si oameni cu ganduri criminale.

Membri ai organizaţiei sunnite Stat Islamic în Irak şi Siria (SIIS) avertizează „întreaga Europă” cu atacuri teroriste, în timp ce filiala yemenită a reţelei Al-Qaida a luat în derâdere marşul solidarităţii organizat după atentatele de la Paris.

Reţeaua teroristă Stat Islamic a difuzat o înregistrare video în care trei islamişti francezi ameninţă Europa cu noi atentate.

„Iată mesajul nostru adresat poporului francez care crede că grupul Stat Islamic nu poate ataca Europa: cu ajutorul lui Allah, vom ataca Europa – întreaga Europă”, afirmă cei trei combatanţi islamişti, conform Institutului SITE, care monitorizează site-urile fundamentaliste islamice.

În paralel, organizaţia Al-Qaida în Peninsula Arabia – care miercuri a revendicat din nou atacul contra revistei satirice Charlie Hebdo – a ironizat marşul solidarităţii organizat la Paris după atentatele soldate cu 17 morţi.

„Iată-i cum s-au adunat cu toţii, cum s-au grupat şi se susţin unii pe alţii; îşi întăresc slăbiciunile şi îşi cârpesc rănile”, afirmă Nasser bin Ali al-Ansi, ideologul organizaţiei Al-Qaida în Peninsula Arabia (AQPA), referindu-se la liderii politici prezenţi la marş.

„Urmăriţi cu atenţie acest marş! Sunt aceiaşi oameni care au luptat împotriva noastră în Afganistan, în Caucaz, în Fâşia Gaza, în Levant, Irak, Somalia şi Yemen”, adaugă liderul terorist.

„Asumăm responsabilitatea pentru Bătălia de la Paris; a fost o operaţiune de răzbunare a Profetului Mahomed”, explică Nasser bin Ali al-Ansi. „Ţinta fusese aleasă de mult timp, cu atenţie, iar planul a fost finanţat de conducerea organizaţiei, prin aplicarea ordinului lui Ayman al-Zawahri”, liderul reţelei teroriste Al-Qaida, explică AQPA, filiala yemenită a reţelei teroriste. Sursa: mediafax.ro Sursa foto: libertatea.roloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *