Remediul miraculos care te apără să ai vreodată pietre la rinichi

rinichi

Rinichii reprezintă una dintre cele mai importante părţi vitale din organism, având rolul de eliminare a tuturor toxinelor şi excesului de sare din corp. În orice caz, pentru ca ei să funcţioneze mai bine, trebuie să fie curăţaţi din când în când. Pietrele la rinichi devin, în timp, un adevărat blestem.

Iată un truc prin intermediul căruia nu vei „face” niciodată pietre la rinichi! Ingredientele conţinute vor detoxifia rinichii şi va îmbunătăţii funcţia lor.

Pentru a-l prepara, vei avea nevoie de:

  • o mâna de frunze de pătrunjel sau de coriandru
  • 2 lămâi
  • 1 litru de apă

Mod de preparare:

Toacă mărunt pătrunjelul sau coriandrul şi pune-le într-un recipient. Adaugă apă şi acoperă-le. Apoi, pune recipientul pe foc şi lasă-le la fiert timp de 15-20 de minute. La final, ia-le de pe foc, lasă-le la răcit, dar fără a le descoperi.

După ce amestecul s-a răcit, strecoară-l, adaugă sucul de la cele două lămâi şi depozitează băutura la frigider.

Lichidul trebuie consumat tot, într-o singură zi. Poţi să-ţi prepari o cantitate mai mare, asta pentru a nu mai pierde timpul să ţi-l prepari zilnic, ideea fiind aceea de a păstra proporţiile.

Tratamentul se urmează timp de 14 zile, timp în care este recomandat să consumaţi, pe lângă remediu, un minim de 2 litri de apă pe zi.

Sursa: secretele.comloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *