Religia nu mai este obligatorie în şcoală. Va fi înlocuită cu EDUCAȚIE SEXUALĂ

18

Distrugerea Romaniei isi urmeaza cursul pana in cele mai mici detalii. Baza principala a Uniunii Europene consta in eliminarea traditiilor si introducere unora noi, dupa bunul plac, care sa duca la degradarea societatii pentru a putea fi usor controlata. Religia reprezenta singurul etalon ramas in cresterea si educarea copiilor nostri. Media romaneasca ne expune la cele mai proaste si diavolesti emisiuni educative. Magazinele sunt invadate de cele mai nenorocite produse alimentare aduse OBLIGATORIU din tarile care ne controleaza. Nu se mai poate asa! TREBUIE FACUT CEVA CAT MAI URGEN!

Religia nu mai este obligatorie în şcoală

Curtea Constitutionala a decis ca este neconstitutional articolul din legea educatiei care spune ca “La solicitarea scrisa a elevului major, respectiv a parintilor sau a tutorelui legal instituit pentru elevul minor, elevul poate sa nu frecventeze orele de religie”. Judecatorii Curtii au apreciat ca cei care trebuie sa faca o solicitare sunt parintii care doresc ca aceste cursuri de Religie in scoala sa fie urmate de copiii lor, transmite Agerpres. Surse oficiale au declarat pentru HotNews.ro ca argumentatia Curtii porneste de la ideea ca cel care vrea sa faca ceva trebuie sa ceara acel lucru, si nu cel care nu vrea.

Introducerea orelor de educatie sexuala

Peste 20 de organizatii nonguvernamentale le solicita ministrilor Educatiei si Sanatatii, printr-o scrisoare deschisa, introducerea materiei Educatia sexuala ca disciplina obligatorie in scoli. Apelul vine in contextul in care procurorii au inceput urmarirea penala in cazul tanarului de 25 de ani din Segarcea, care ar fi infectat cu HIV mai multe persoane. „In medie, tinerii romani incep sa faca sex in jurul varstei de 15 ani si jumatate. Intr-o societate sexualizata, tinerii primesc in fiecare moment semnale incorecte si informatii incomplete despre sexualitate prin filme, jocuri video si pornografie”, se arata in scrisoarea deschisa.loading...

You may also like...

7 Responses

 1. GRANDFATHER spune:

  „Religia nu mai este obligatorie în şcoală” -- este o incercare stangace(stangista!) de intoxicare si manipulare! Decizia CCR nu „interzice” religia in scoala! Decizia CCR repune in limitele prevederilor constitutionale un drept cetatenesc! Parintii care doresc ca fii si/sau fiicele lor sa faca „Religia” la scoala trebuie sa depuna la secretatiatul scolii o cerere prin care sa solicite aceasta! Religia a fost si a ramas un obiect de studiu optional-facultativ! Decizia CCR, bazata pe prevederile Constitutiei, a repus lucrurile in fagasul lor normal! E neconstitutional sa obligi pe cineva sa faca o cerere prin care sa ceara SA NU FACA un obiect care este OPTIONAL-FACULTATIV! Preotii&Predicatorii&Pastorii diferitelor culte si congregatii religioase trebuie sa-si dovedeasca harul si capacitatea de catehizare in bisericile si casele de rugaciuni apartinand culteloor lor! Scoala ca institutie a statului este prin lege o institutir laica! Daca sunt parinti ca doresc ca in scoala copiii lor sa urmeze si ore de „religie”, vor adresa individual cereri directiunii scolii, care va putea solicita cultelor religioase sprijinul si colaborarea pentru rezolvarea acestor cereri.
  Afirmatia ca „se scoate” religia din scoala ca sa fie „inlocuita” cu educatia sexuala este absolut tendentioasa si ilogica! Este, in fapt, o mare prostie menita sa intoxice si sa manipuleze opinia publica!

 2. costinest_2003 spune:

  Si o sa invatam copiii sa si-o traga sa le deschidem apetitul sexual dece la celelalte materi nu ai optiune sa alegi
  La ce mia folosit chimia.fizica pshiologia economie ..nu mau ajutat cu nimic in viata
  Roadele le vom culege de la generatia de desfranati pe care societatea vrea sa nii formeze
  Este aproape sodoma si gomora

  • iulia n spune:

   bv costinesti 2003. deja e mai aproape decat credeam sodoma si gomora…nu mai e mult si o sa vedem singuri cum era mai bine sa facem . religia scoasa din scoli e o mare pierdere , insa ni se baga pe gat tot ce i rau . sa nu ne mai plangem apoi de copii ca vor fi cum ii invata scolile „binevoitoare”, mass media etc. acum scoala mai mult te indraceste decat te cultiva .dar ca vaccinurile sunt obligatorii si ne au bagat haloweenu si sexul pe gat pt copii nu se mai comenteaza. daca ar asculta lumea mai mult de cuvantul Domnului si si-ar creste copiii in acest spirit , nu s-ar mai palnge atata de ei. degeaba esti doxa de carte si sufletul fara vro virtute morala . ce pretentii sa mai aveti de la copii. parintii ce sunteti impotriva religiei , macar o ora la scoala daca acasa nu va rpeocupati , o sa suferiti mult . imi pare rau pt gandirea la care s-a jauns . Doamne ajuta !

  • Aurelia Bilasco spune:

   Stii care sunt informatiile continute in educatia pentru sexualitate? Bine era daca multi dintre noi le-am fi aflat la timp. Ai auzit de profilaxie? De igiena mintala? Cu cat esti mai informat cu atat capacitatea de a decide in cunostinta de cauza se fortifica. Apetitul sexual se obtine din alte surse si aici parintii sunt direct responsabili. Din pacate persoanele slab instruite, care nu au beneficiat de un mediu responsabil, chiar si neoferindu-le ocazia de a fi bine informati, au generat indivizi predispusi la desfranare. Eu nu am auzit pana acum de ,,generatii de desfranati,,! Cum va parmiteti sa generalizati asfel, cine va credeti?! Aurelia Bilasco

 3. Diana spune:

  Nu inteleg ce relevanta are poza articolului in acest context?Doriti sa subliniati ca prin orele de educatie sexuala tinerii isi vor da seama brusc ca au alta orientare sexuala? Hmm

 4. Cornel spune:

  Oare pentru ce mai postati asemenea articole invechite pe facebook? Vreti sa dati apa la moara celor care nu doresc religia in scoli? Sau vreti sa influentati cumva opinia publica in detrimentul orei de religie? Titlul este unul demn de un jurnalism … urat, ca sa nu zic altfel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *