Putin, catre ambasadorul Turciei: „Spune-i presedintelui tau sa se duca DRACU’ cu ISIS cu tot”

vladimir_putin

Modul dur in care Vladimir Putin actioneaza nu se vede doar pe campul de lupta din Siria. El a avut o reactie similara si in mediul diplomatic.

La inceputul lunii august, mai multe publicatii online din intreaga lume au citat o informatie aparuta pe Moscow Times potrivit careia Putin i-a spus ambasadorului Turciei la Moscova sa-i transmita presedintelui Erdogan ca „poate sa se duca dracu’ cu tot cu ISIS”.

Potrivit agentiei de presa iraniene Fars News, ambasadorul turc i-a reprosat lui Putin ca Rusia amplifica razboiul civil din Siria. Putin s-a enervat si a lasat deoparte protocolul diplomatic.

„Atunci spune-i presedintelui tau dictator ca poate sa se duca dracu’ impreuna cu teroristii ISIS. O sa fac din Siria un ‘mare Stalingrad’ pentru Erdogan si aliatii sai sauditi care sunt la fel de ticalosi ca Adolf Hitler”, ar fi spus Putin in timpul unei intalniri cu usile inchise cu ambasadorul Umit Yardim.

„Cat de ipocrit poate sa fie presedintele tau, care face pe avocatul democratiei dar se face ca nu vede lovitura de stat militara din Egipt. Si in acelasi timp ignora activitatile teroriste menite sa il rastoarne pe presedintele Siriei”, a mai adaugat liderul de la Kremlin.

Putin ar mai fi spus ca tara sa nu il va abandona pe Assad si ca va coopera cu aliatii sai in acest sens, facand referire la China si Iran.

La scurt timp dupa aparitia acestor discutii in presa, purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a negat ca sunt reale.

Sursa: aktual24.roloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *