Profeții TERIFIANTE: După distrugerea Turciei, Rusia va continua războiul. Se va vărsa mult sânge

war_america_attack_fighters_sea_fire_smoke_21736_602x339

Violențele din Orientul Mijlociu, atentatele sângeroase din Franța și doborârea avionului militar rus de către autoritățile turce par să creeze premisele unei tragedii fără precedent.  Nu puțini sunt cei care au avertizat că lumea va avea de suferit cumplit din cauza celui de-al Treilea Război Mondial, care ar putea fi declanșat de Rusia. 

Cuviosul Paisie Aghioritul, unul dintre cei mai cunoscuți monahi care au trăit pe Muntele Athos,  a făcut câteva profeții sumbre despre viitoare conflicte armate. Cartea “Cuviosul Paisie Aghioritul. Mărturii ale închinătorilor” (2006), de Nicolae Zurnazoglu, cuprinde numeroase relatări ale celor care au avut ocazia să-l întâlnească pe Starețul Paisie. “În vara anului 1991 am mers la chilia Panaguda împreună cu niște colegi de-ai mei, politiști. Acolo l-am întrebat pe Starețul Paisie despre diferite subiecte naționale și mai ales despre nenumăratele provocări venite din partea turcilor. Atunci el ne-a răspuns: «Turcii ne vor lovi, dar Grecia nu va suferi prea mult. Nu va trece mult timp după atacul turcilor (n.r.- Ca o simplă coincidență, în iulie, șase avioane de luptă turcești au încălcat spațiul aerian național al Greciei, fiind escortate de aeronave de luptă elene. Potrivit site-ului AirLive.net, oficialii de la Atena au declarat, sub protecția anonimatului, că două dintre avioanele turcești aveau arme la bord și că ar fi avut loc un duel aerian. Alte informații cu privire la acest incident nu se cunosc.) și rusii îi vor lovi pe turci. Așa  cum rupi o coală de hârtie,  tot astfel va fi sfâșiată Turcia. (…) După destrămarea Turciei, Rusia va continua războiul până va ajunge în Golful Persic și își va opri trupele lângă Ierusalim. Atunci puterile occidentale îi vor soma pe ruși și le vor da șase luni. Rusia însă nu-și va retrage trupele și atunci puterile occidentale vor începe să aducă trupe pentru a-i ataca pe ruși. Războiul care va izbucni va fi mondial și în cele din urmă vor pierde rușii. Se va vărsa mult sânge. Marile orașe vor deveni ruine»”, povestește un fost polițist care a devenit, ulterior, monah.

“Turcii își au coliva pregătită. Va veni peste ei o mare nenorocire. Va fi o ciocnire în Marea Egee”, își amintește Haralambidis, un medic din Kavala, vorbele pe care părintele Paisie i le-a spus atunci când a mers la chilia sa.

“RĂZBOIUL PORNEȘTE BRUSC DIN RUSIA”

În 1922, Georg Kerst, un țăran german care avea darul viziunii, a descris modul în care se va desfășura cel de-al Treilea Război Mondial. Părintele benedictin Elhorst a scris pe o foaie de hârtie prezicerile lui Kerst: “Vizionarul vede adesea în faţa ochilor un drum foarte lung şi foarte lat, pe ale cărui laturi înaintează mulţimi de soldaţi. Observă femei, bătrâni, copii şi călăi ucigând oameni nevinovați. Din Franţa fug oamenii, iar Parisul este distrus. Oraşul Marsilia se prăbuşeşte pe jumătate într-o prăpastie şi în jurul lui vin apele oceanului. Războiul a pornit brusc din Rusia, iar Franţa, Italia, Anglia au fost distruse. Timp de trei zile şi trei nopţi s-a făcut întuneric peste lume. Aburi otrăvitori umplu casele oamenilor. Pământul este un cimitir imens. Morţii sunt adunaţi ca merele putrede şi duşi la gropile comune. Oraşele, fabricile şi uzinele sunt pustii, nimeni nu mai este văzut înăuntrul lor”.

Predicții sumbre a făcut și clarvăzătorul William Kamm, cunoscut drept “Little Pebbe”. Acesta a avertizat că al Treilea Război Mondual va cuprinde toată lumea: “Rugaţi-vă pentru Rusia, care într-o zi va înrobi din nou lumea”.

„VECINII NOŞTRI VOR SĂ NE SFÂŞIE ÎN BUCĂŢI”

Părintele Iustin Pârvu a avertizat că România va fi afectată de un nou război mondial. “Sigur că şi noi vom fi implicaţi, pentru că statele acestea mari îşi protejează întotdeauna teritoriul şi nu deschid un câmp de luptă pe terenul lor. Îl deschid pe la români, pe la bulgari şi alte state mai puţin însemnate în ochii lor. (…) Vecinii noştri vor să ne sfâşie în bucăţi: Ungaria să ia Ardealul, Rusia- Moldova”, a spus părintele într-un interviu acordat Revistei Atitudini a Fundației Iustin Pârvu.

„NE VOR OCUPA TREI ŢĂRI”

Cunoscut pentru previziunile sale, părintele Arsenie Boca era, pare-se, pesimit cu privire la viitorul României. Unele dintre prezicerile sumbre ale “Sfântului Ardealului” s-au adeverit, susțin cei care l-au întâlnit. Altele ar viza  vremurile care vor veni. Profețiile “Sfântului Ardealului” apar în mai multe cărți care cuprind relatări ale unor persoanele care l-au cunoscut pe duhovnicul de la Prislop. De exemplu, Aurelia Chiş, din comuna Boiu, judeţul Mureş, a povestit că părintele Arsenie Boca i-ar fi spus că România va fi invadată de trei ţări. “Odată mi-a zis că într-o noapte, către ziuă, ne vor ocupa trei ţări: Ungaria, Bulgaria şi Rusia. Atunci eu am zis: «Ungurii or să ne ocupe pe noi? » iar el mi-a spus: «Şi pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaie de foc»”, scrie în cartea “Noi mărturii despre părintele Arsenie Boca”.

CATRENUL LUI NOSTRADAMUS DESPRE ROMÂNIA ȘI RUSIA

Prezicerile lui Nostradamus au stârnit numeroase controverse de-a lungul timpului. Mulți dintre cei care au analizat catrenele celebrului profet au ajuns la concluzia că aproximativ 70% din prezicerile acestuia cu privire la evenimente cruciale din istoria omenirii  s-au adeverit.  Nostradamus a făcut și o profeție sumbră cu privire la viitorul României și la al Treilea Război Mondial. “Din Rusia vor năvăli în masă/ Distrugătorul Antic va ruina acel oraș/ Violenta distrugere “Romanie” va suferi/ Astfel, Flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite”,  a scris prezicătorul francez.

Vlaicu Ionescu, cel mai cel mai cunoscut decriptolog român al lui Nostradamus, era de părere că acest catren al lui Nostradamus s-ar putea referi la România.  „Aceste rânduri fac, se pare, referire la ţara noastră şi se pot găsi în Centuria V, catrenul 26. Întrebarea care se pune este dacă Nostradamus se referă la ţara noastră inversând doar literele dintr-o greşeală, lucru care este des utilizat de Nostradamus. Acest catren vrea să ne atragă atenţia că următorul război mondial îl va începe Rusia ce va invada ţările vecine de la vest care au aderat la NATO. Simplă greşeală de ortografie sau nu, România este ţinta unui atac violent din partea vecinilor care de la est care au subjugat-o aproape 50 de ani. Interesant este că acest război va începe numai după ce România o să fie la pământ din punct de vedere economic şi politic. Atunci focurile unui nou război mondial (sau nu) nu o să mai fie oprite şi iadul se va dezlănţui pe Pământ”, scrie în lucrarea „Mesajul lui Nostradamus către români- descifrat de Vlaicu Ionescu”.

Sursa: dezvaluitorul.roloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *