Prima Doamnă din gafă în gafă: La Zidul Plângerii în șlapi și cu fustă scurtă

original_dap_20291

Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, aflându-se în vizită oficială în Israel, a vizitat Zidul Plângerii, ocazie cu care a purtat o pereche de şlapi asortaţi la o rochie scurtă. 

Ţinuta lui Carmen Iohannis nu a fost una tocmai potrivită pentru acest eveniment, ba mai mult de atât aceasta a demonstrat că nu a fost un incident singular şi asta deoarece, Prima Doamnă a purtat o fustă scurtă şi a avut capul neacoperit şi marţi când a vizitat Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, unde s-a întâlnit împreună cu preşedintele cu patriarhul Ierusalimului, Teofil.

12814681_982076365212948_4233026629990932784_n-600x401

Cuplul prezidențial a îngenuncheat marți la “Piatra Ungerii”, iar apoi a intrat în Mormântul Sfânt, Capela Sfintei Cruci, Altarul Golgota și Altarul Împărătesei Elena, potrivit Agerpres. Șeful statului, împreună cu delegația care îl însoțea, a făcut fotografii în fața Sfântului Mormânt, dar și cu grupul de români care l-a așteptat la venire.

Vizitatoarelor le este recomandat să poarte pantaloni sau fuste care să acopere genunchii, să nu arate umerii goi sau decolteuri ample.

Carmen Iohannis nu a avut nici umerii acoperiţi.loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *