Papei Francisc i s-au pus „COARNE” de catre editorii revistei Time

Priviti fotografia de mai jos in care Papa Francisc apare pe prima pagina a revistei Time, fiind desemnat miercuri, 11 decembrie, „personalitatea anului 2013”. La prima vedere nu pare nimic deosebit in aceasta poza, dar daca va uitati cu atentie, litera M de la Time apare exact in dreptul capului Papei, iar deasupra vazundu-se foarte putin ea, par a fi niste cornite. Dilema mare este ca or fi fost puse din gresala sau intentionat?!!!

Papa Francisc cu coarne in revista Time

Papa Francisc a fost desemnat, miercuri, „personalitatea anului 2013” de catre revista americana Time, pentru ca a schimbat „tonul, perceptia si abordarea” Bisericii Catolice, a anuntat unul dintre editorii publicatiei, citat de AFP.

„Se intampla rar ca un nou actor al scenei mondiale sa suscite atata atentie intr-un mod atat de rapid, atat in randul tinerilor cat si al varstnicilor, atat printre credinciosi cat si printre sceptici, precum a facut-o Papa Francisc”, a declarat redactorul-sef al revistei Time, Nancy Gibbs.

Papa Francisc, de origine argentiniana, a fost ales in fruntea Bisericii Catolice in luna martie a acestui an.

In 2012, revista Time l-a desemnat drept personalitatea anului pe presedintele SUA, Barack Obama, atunci proaspat reales la Casa Alba. Liderul american a mai primit acest titlu si in 2008, conform Hotnews.ro.loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *