Orice ai vota acesta va implementa legile de la Bruxelles. Atunci? Mai are votul vreun sens. Nu! Vot inutil!

UE

Ce sens are sa mai votezi un partid daca tara este condusa din exterior, de la Bruxelles? Orice partid ai vota acesta va implementa oricum legile votate la Bruxelles. Atunci? Mai are votul vreun sens. Nu! Vot inutil!
Isi doresc cetatenii cutii negre in masini, baze de date si cipare, video camere pe strazi si sosele, exploatari de gaze de sist care sa le distruga casele si panza freatica? Nu, dar dupa cate vedeti nu mai conteaza, niciun partid nu-si propune sa lupte impotriva unor asemenea masuri. De ce? Pentru ca ar fi inutil atat timp cat suntem parte a UE.

Simplu, nu? Votul cetateanului nu mai conteaza. Globalistii UE (masoni, corporatisti, bancheri …) doresc conducere centralizata, fara referendumuri, constitutii, parlamente nationale sau alte structuri care sa-i incurce.
Regionalizarile se doresc implementate pentru faramitarea natiunilor, conform dictonului „Dezbina si cucereste”.

Am o veste proasta: nu mai conteaza ce facem! Oricum am face pierdem; daca votam votul va fi deturnat sau inutil, daca nu votam, ramane asa cum am stabilit! Globalistii au reusit un sah-mat in jocul cu sistemul . Lupta politica nu mai are sens. Politicienii au devenit numai niste actori care joaca intr-un film inutil si prost in care nu mai crede nimeni. Sursa: Facebookloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *