Omul care aduce CARTEA a fost dat afară de la PROTV. Dar a rămas omul care aduce MANELE

dan-c-mihailescu-si-maruta

Adio la „Omul care aduce cartea”

Începând din ianuarie 2016, în grila de programe de la PRO TV nu-și va mai găsi locul emisiunea „Omul care aduce cartea”.

Ne despărțim astfel de cea mai logevivă emisiune culturală, 16 ani pe muchie. Ne despărțim și de Dan C. Mihăilescu, antistarul numărul unu în peisajul televizual românesc.

„Un ins conservator, hachiţos, retractil, incontrolabil, fanfaron şi ciclotimic, format la vizuină, literalmente netelegenic, nesigur pe sine, bâlbâit, obez, prost îmbrăcat, vorbind alandala, digresiv logoreic, eticist, imprevizibil şi insubordonabil, plusând ţicnit pe subiecte aiuritoare, şocând patetic, deviind riscant la tot pasul, amestecând elitismul cu populismul, misticismul, naţionalismul, cosmopolitismul, sentimentalismul ş.a.m.d.” – cum se autocaracterizează, malițios și ironic, mai mult ca fermecătorul Dan C. Mihăilescu.

Ne pleacă omul care ne aducea carțile în casă. Nu rămânem de izbeliște. Rămânem cu Cătălin Măruță. Omul unei singure cărți: Țiganiada la ceas de seară. Și chiar mai rău decât atât.

NCMunteanu (dați-i like aici!)

Sursa: kmkz.roloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *