Mirabela Dauer: «Eu m-am botezat ortodox acum 19 ani şi am vrut să mă călugăresc»

mirabela-dauer-si-a-revazut-sora-intr-un-turneu-in-israel-1

Cântăreaţa Mirabela Dauer a făcut o dezvăluire surprinzătoare la emisiunea „Acces direct” de marţi. Ea a vrut să se călugărească după ce s-a converit la otodoxism în urmă cu aproape două decenii.

Solista i-a făcut mărturisirea Andrianei Antoni.

„A fost un moment foarte prost acum 19 ani, dar nu din cauza asta am făcut-o”, a spus Mirabela Dauer.

„Eu la origine sunt evreică. M-am botezat acum 19 ani. Eu am familie în Israel. Acum sunt ortodoxă, dar nu pot să mă dezic de această naţie”, a continuat ea, precizând că a vrut să se călugărească, însă a renunţat la idee când şi-a dar seama că aceasta nu e menirea ei.

„Mama mea este îngropată în Israel. Tata e aici, în Bucureşti, pe Giurgiului, la cimitirul evreiesc. Are un monument frumos, am grijă de el. Eu ţin toate sărbătorile, şi creştine, şi evreieşti”, a mai spus Mirabela Dauer.

Sursa: click.roloading...

You may also like...

5 Responses

 1. Maria spune:

  Ortodoxie, nu ortodoxism..

 2. Corina spune:

  תחזרי הביתה לעמת, אוהבים אותך. כאן מקומך. באמת לא חשוב מה עשית ובאיזה נסיבות. נולדת יהודיה ואת שייכת לנצח לעם היהודי. Vino acasa

 3. hefzii spune:

  Am un amic evreu; si am fost la cimitirul lor din bucuresti… e sinistru rau acolo.
  Chiar simti ca domneste doar si numai moartea acolo. N-am vazut un om viu printre miile de morminte de acolo; era absolut pustiu. Am mers apoi apoi la cavolul familiei mele din Belu; era plin de oameni si de viata acolo. Chiar prea plin asi putea spune din pacate; au tabarat pe noi cel putin vreo suta de cersetori obraznici si libidinosi; de care nu mai reuseam sa scapam cu nici un chip… Ne-au alergat tot cimitirul.

 4. hefzii spune:

  Am uitat sa spun ca eu sunt ateu convins; insa vreau nu vreau voi ajunge obilgatoriu in cavoul familiei; desi dupa moarte chiar imi este iudiferent daca asi ajunge in canlele de canalizare… Am vazut in intr-un film mai demult in america un cimitir cu morti de credinte diferite; amestecati; evrei, crestini etc; probabilca era un cimitir al saracilor. De ce dracu nu exista in roamnia un cimitir mixt incare sa fie ingrpati la un loc toti care doeresc indiferent de credinta lor diferita? In acel cimitir nu exista nici garduri la morminte, calcai prcactic peste morminte; in afara de cruce sau o piatra nu stiai practic unde incepe si unde se termina acesta

 5. Mircea spune:

  E jidanca in mintea ei dementa, e senila tiganca.Nu vrea sa vorbească cu fi su ca i cere bani , ea vrea sa numere banii , atât .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *