Ministrul Justiției, Raluca Prună a venit în halat și cu un sac menajer la INM (Foto)

1934777_1756644737898365_3646085610136381738_n

Nu se poate! Vaiii de noi!…. Nu am crezut ca cineva se poate imbraca mai prost decat ministresa Justitiei Raluca Pruna! La 8.000 de euro lunar, cat avea leafa pe cand lucra ca traducatoare pe la Bruxelles, Raluca Pruna a venit luni la bilantul Parchetului General imbracata de a lasat asistenta masca! Pe semintunericul din cladirea Institutului National al Magistraturii am crezut ca a iesit vreo femeie de serviciu in halat si papuci, sa arunce un sac menajer pe usita de dupa lift (vezi foto). Ne-am dat seama ca e ministresa Pruna abia cand au impresurat-o jurnalistii sa-i puna intrebari. Nu au intrebat-o “Halatul, cat e halatul?”, dar asta pentru ca jurnalistii de teren nu sunt intotdeauna cei mai isteti, ci de regula sunt incepatori. Dilema cu halatul ramane insa. Oare cat o fi dat pe el doamna ministresa? Sau l-a luat de la hotel?

Sa pleci de la Bruxelles de la 8.000 euro lunar, sa vii in Romania la 2.000 euro cat are un ministru, in conditiile in care ai un credit imobiliar de 400.000 euro, la care platesti o rata de 3.000 euro lunar, e ca si cum te-ai arunca in prapastie! Te pomenesti ca Raluca Pruna a inceput sa aiba probleme cu banca, de umbla de parca a iesit din spital, sa-si cumpere cate ceva de la buticul de peste strada…

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luati-le ca atare!

Articol relatat de portalul luju.roloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *