Mihaela Rădulescu, amendată pentru declaraţii ofensatoare la adresa homosexualilor

17843375121

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a amendat-o pe Mihaela Rădulescu cu 3000 de lei pentru declarațiile ostile și ofensatoare făcute la adresa homosexualilor.

„Sunteţi oameni anormali, oricât vă deranjează că vă numim aşa – dar, dacă vă asumaţi «diferenţa», faceţi-o cu eleganţă, discreţie, convingere, nu neapărat dând iama în dulapul femeilor şi în fardurile lor. Nu ne agresaţi vizual copiii pe stradă, căci noi nu avem cui ne plânge, fiind o majoritate obligată să respecte drepturile unei minorităţi, ci respectaţi şi voi drepturile copiiilor noştri de a creşte normal şi de a alege… drept”, scria atunci Mihaela Rădulescu pe Facebook, în luna aprilie.

Atacul său, care a stârnit un val de critici virulente, a fost motivat de diva de la Monaco prin faptul că este mamă și ar dori ca fiul ei să nu aibă această orientare sexuală. „Aici a vorbit mama de băiat din mine, care are şi ea, ca şi orice minoritate din lumea asta, dreptul la opinie şi la liberă exprimare. Numai că, în momentul în care faci «greşeala» asta publică, toţi cei vizaţi te vor atacă ca hienele şi îţi vor demonstra că …ai dreptate – ei au tot felul de drepturi ciudate, ei vor respect şi toleranţă, dar să nu faci greşeala să-i ataci, că devin intoleranţi, iritaţi şi …victime. Iar noi, cei care am vrea să creştem şi ceva nepoţi şi să ne facem coc la nunta banală dintre băiatul nostru şi o …femeie, n-avem dreptul de a spune ce gândim. N-avem curajul de a spune ce ne place, ce ne convine şi ce nu. N-avem voie să stricăm bunătate de campanii pentru respectarea drepturilor minorităţilor, cu impresionante fonduri europene alocate, n-avem banalul drept de a le aminti că lumea a început de la Adam şi Eva, nu de la…Gheorghe şi Ion. Bănuiesc că Dumnezeu nu poate fi contrazis şi acuzat că a fost «politically» incorect….., dar eu voi fi …«decapitată» pentru că am îndrăznit să …spun ce gândesc, ca mama”, mai scria Mihaela Rădulescu pe blog.

CNCD a decis că Mihaela Rădulescu, fiind o vedetă TV, a creat prin declarațiile sale „un cadru intimidant, ostil, degradant și ofensator la adresa persoanelor homosexuale”, scrie rtv.net

Sursa: ampress.roloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *