Îndrăcitul pastor

media_141719332135447300

Ca sa vedeti cata rautate poate avea un om, care pretinde ca in urma cu cativa ani propovaduia Cuvantul lui Dumnezeu, la anumite festinuri. Era pastor. Pastor baptist, si se cheama Gadea Mihai.

Credeti ca s-a inrautatit intre timp? De unde!!! Asa a fost mereu.

Denominatiunile protestante sau neoprotestante sunt create pentru imbogatirea unor indivizi. Acesta este motivul pentru care Mihai Gadea era predicator intr-o astfel de biserica. Ce sa faca el la ortodocsi?!!! Biserica Ortodoxa este biserica saracilor.

Prin atitudinea acestui individ puteti observa viclenia pe care o au aceste asa zise biserici.

Cu cata inversunare si cu cata frustrare isi arunca acest sarpe veninul in ochii si urechile telespectatorilor postului pe care il conduce! Un om, daca vorbea sincer, de la amvonul mareti Sali a Palatului despre Dumnezeu, despre bunatate, iubire si multe alte cuvinte care iti strapungeau inima si te faceau sa iti pleci capul pentru vinovatia pacatelor, nu ar fi ajuns o Cobra in spectacol, sfasiindu-si cate o noua prada in fiecare seara.

Oameni buni! Ortodoxia este blanda si iertatoare. Aveti grija sa nu fiti prinsi de capcanele acestor iude mincinoase. Sursa foto: wowbiz.ro

Video: este vorba de o adunare a baptistilor, nu cum scrie in titlul clipului de pe YouTubeloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *