În Ucraina şi Rusia plâng icoanele Maicii Domnului cât şi a Domnului Iisus Hristos. FOTO – VIDEO

Icoana Maicii Domnului plange

Nu e de bine! Zeci de icoane… plâng toate deodată în Bisericile Ortodoxe din Rusia şi Ucraina. Conform ştirilor transmise în multe Biserici din Rusia, cât şi din Ucraina, Sfintele Icoane ale Lui Hristos şi Maicii Domnului, dar şi ale altor Sfinţi au început să lacrimeze, după începutul crizei din Ucraina.

Destui sunt cei ce vorbesc că este transmis un “mesaj din cer”, care ar aduce a semn rău, alţii se închină la icoane şi cer ajutorul şi mila lui Dumnezeu în criza şi haosul creat.

Acest fenomen spontan a plângerii în masă a icoanelor nu s-a întmplat de foarte mult timp, întâmplându-se mai ales pe fondul unor catastrofe mari. De exemplu, cum s-a întmplat înainte de revoluția din 1917.
Cazuri de plângere a icoanelor au fost observate de curând în Syktyvkar, Pechora, Rostov-pe-Don, Novokuznetsk, Odesa, Rivne, Kiev, Sankt Petersburg și în alte orașe. | ortodox.md

GALERIE FOTO

VIDEOloading...

You may also like...

8 Responses

 1. kilor spune:

  iaka romanii din RM inteleg videoul in rusa dar din romania ce fac? 😀 se uita la imagini ?

 2. Andi spune:

  Pai plang ce sa faca, cand se uita la rasa umana si vad numai razboaie si neintelegeri…

 3. Cadarg spune:

  Nu este de bine,daca se continua tot in stilul acesta de ura si rautate intre oameni Bunul Dumnezeu ne va lasa liberi de sub protectia sa si va fi vai si amar de noi.pentru ca multe semne prevestesc asta,dar pentru ca speranta moare ultima speram intr-o reconciliere mondiala si in dorinta celor bogati sa dea o mana de ajutor saracilor lumii pentru ca altfel vom sufei toti ,.)st rau deriva din saracie,foamete si dorinta de imbogatire prin orice mijloc a unora,dar asta trebuie sa ia sfarsit ca va fi raaau de tot .Razboaiele actuale si ura interetnica tot de acolo revine. Cred in intelepciune ,speranta si vointa liderilor lumii carora Dumnezeu le-a dat frau liber pana intr-o buna zi cand va spune STOP,dar va fi prea tarziu pentru noi,si istoria lumii o poate confirma.Bravi conducatori aveti o singura sansa ca prin vointa ,intelepciune si credinta sa dainuim si mai departe.fie ca bunulDumnezeu sa va lumineze.

  • Maria spune:

   Cred ca depinde si de noi. La scara mai mica. Probabil ca eu nu pot schimba ceea ce se petrece in Africa, spre exemplu. Dar pot face o diferenta aici, ajutandu-l pe fratele meu sarac roman.

 4. Constantin spune:

  …acesta este raspunsul lui DUMNEZEU si al Maicii DOMNULUI la razboiul din Ucraina, unde doua popoare ortodoxe si unde frati de credinta se ucid pentru o bucata de pamant si dorinta de stapanire!

 5. wfaet spune:

  Lucreaza cel rau cu putere…..Pentru ca stie ca mai are putina vreme…..in Biblie scrie ca ”va face semne si minuni mari incat sa coboare si foc din cer…” 🙁

 6. ioan horia spune:

  Iata ca icoanele ce plang cuprind si Rumania.Zilele astea icoana Parintelui Arsenie Boca de la Puscasi,maine cine stie cate!Acesta e semn de furtuni iminente ale vremurilor.Ele vor veni negresit.Semnele asta spun.Ii e peste puteri unui biet mirean de sub vremi,ca si fetelor bisericesti cinstite si smerite sa schimbe timpurile.Dar putem sa incercam sa ne schimbam pe noi insine.ASTA e rostul semnelor cu icoanele planse.Nu mai cautati oameni buni si voi specialisti ce stiti totul despre nimic,nu mai cautati sticlute,tevusti si gaurele prin icoane.E pierdere criminala de timp.Cautati oameni buni in voi,fiecare in el insusi si vedeti cata zgura sufleteasca s-a adunat.Sa ne facem curat in casa sufletului fiecare!Naprasnele de-acum vor veni.Cata sa ne gaseasca pregatiti.Asta e ce mai putem face.Doamne-ajuta!

 7. elena spune:

  NU CRED PINA NU VAD .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *