În România nu mai au loc alegeri libere. Ponta a fost sunat din SUA sa renunțe la presedenție

Waving a Flag Above Crowd

De când România a devenit colonie SUA/UE,adică de vreo 10 ani,în România nu mai au loc de alegeri libere,ci doar numiri de guvernatori,comunicate telefonic de la Washington sau de la Ambasada SUA la Bucuresti.

Până acum lucrurile se făceau mai cu fereală,la aceste alegeri,aroganța puterilor străine face ca lucrurile să fie la vedere.

Rares Bogdan confirma: Ponta a fost sunat din SUA sa renunte

Primul care a atras atentia ca americanii sunt cei care dicteaza cine va fi presedinte in Romania a fost Corneliu Vadim Tudor. El a declarat la un post de televiziune, pe baza unor surse incontestabile, ca in 2009, americanii au intrors rezultatul in favoarea lui Traian Basescu, dupa ce Mircea Geoana castigase de facto. Geoana a fost sunat de ambasadorul SUA la Bucuresti si i s-a cerut sa-si recunoasca infrangerea.

Vadim sustine ca la fel s-a intamplat si-n 2004 si ca la fel se va intampla si-n 2014. Americanii nu doresc un presedinte cu o orientare proruseasca, asa cum s-a aratat Ponta, mai ales cu razboiul din Ucraina. Iar discursul lui Iohannis intareste acest fapt, practic el a multumit americanilor ca a ajuns presedinte si a spus ca proiectul NATO va continua, iar orientara politicii romanesti e cea americana, nici macar germana, sau proUE.

La fel cum si Traian Basescu, dupa victoria din 2004 a declarat clar ca Romania se va situa pe Axa Washington – Londra – Bucuresti, pentru ca in 2009 sa accentueze aceasta pozitie, la fel a facut si Klaus iohannis acum, in primul sau discurs de dupa alegeri.

Iata ca dupa ce Ziuanews a aratat interesul si amestecul SUA in aceasta chestiune, acum si jurnalistul Rareș Bogdan (cel care a facut prima confruntare Ponta – Iohannis la Realitatea TV) susține că are informații conform cărora premierul Victor Ponta nu și-a recunoscut înfrângerea de unul singur, ci a primit un telefon din străinătate prin care i s-a cerut explicit să renunțe.

„Domnul Victor Ponta a fost sunat să își recunoască înfrângerea datorită tensiunii sociale – pentru detensionarea tensiunii – Ponta nu a fost nici un erou – a fost sunat pentru a detensiona situația – pentru ca România să rămână un pol de stabilitate în zonă (…) Domnul Ponta vorbește o engleză foarte bună”, a declarat Rareș Bogdan, care lasă de înțeles că telefonul a venit chiar din SUA. Sursa: ziuanews.roloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *