IMAGINI care vă pot afecta emoțional! Au apărut noi fotografii din COLECTIV, făcute la doar câteva minute după incendiu

colectiv7

Au apărut noi fotografii cutremurătoare din clubul bucureștean Colectiv, făcute la doar câteva minute după incendiul care a îndoliat România.

Sunt imagini difuzate de Antena 3, pe care procurorii de la Parchetul General le-au folosit în dosarul deschis patronilor clubului, Alin Anastasescu, Paul Gancea și Costin Mincu. Plasați inițial în arest preventiv, după aproximativ două luni, aceștia au fost plasați în arest la domiciliu.

Radu Sienerth, un tânăr în vârstă de 21 de ani din Petroșani, a murit luni, la Spitalul Floreasca din Capitală, fiind ultima victimă de la Colectiv internată într-un spital din România. Decesul tânărului a survenit la aproape 5 luni de la tragedia din Colectiv, fiind a 64-a persoană care a murit din cauza leziunilor grave provocate de incendiu.

În urma tragediei din 30 octombrie 2015, și-au pierdut viața 64 de tineri, dintre care 27 au murit în incendiu, 25 în spitalele din țară și 12 în spitalele din străinătate, scrie activenews.ro.

Colectiv1 Colectiv2 colectiv3 colectiv4 colectiv5 colectiv6 colectiv7 Colectiv8 colectiv9 colectiv10 colectiv11loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *