Fata mea cea mare a stat cinci luni în spital în urma unui vaccin făcut de statul (zis-)român

Preot Mihai Andrei Aldea

In randurile de mai jos aveti comentariul parintelui Mihai-Andrei Aldea, scris pe Facebook, la un articol despre vaccinuri.

Păcat că discuţia a deviat de la subiect la… probleme de procedură (ca să mă exprim juridic).

Dincolo de tonul nepotrivit şi atacurile procedurale, Andreea Muresan a atins totuşi un subiect foarte important. Ioan Sperling şi Daniela Claudia, ce ne facem cu faptul că statul (zis-)român vrea să-i SILEASCĂ pe oameni să-şi vaccineze copiii? Şi asta (1) fără să îşi asume nici o răspundere pentru problemele produse de vaccinare şi (2) fără să respecte cele mai elementare norme de siguranţă!

Ştiu că pentru eficienţa unui vaccin este nevoie de minimum 30 de zile distanţă faţă de un alt vaccin sau o boală (răceală, etc.). Mi-au spus acest lucru medici, nu unul. Ceea ce, dintr-o dată, ridică probleme uriaşe atât faţă de poli-vaccinuri, cât şi faţă de vaccinările din grădiniţe şi şcoli, făcute fără a se verifica real starea de sănătate a copilului în ultimele 30 de zile. 

Ce ne facem cu vaccinurile expirate, pe care statul le injectează copiilor noştri? Şi pentru care refuză să îşi asume ORICE răspundere?

Ce ne facem cu copiii normali până la vaccin, şi deveniţi apoi autişti, bolnăvicioşi ori chiar ajungând să moară?

Fata mea cea mare a stat cinci luni în spital în urma unui vaccin făcut de statul (zis-)român. Urletele de durere ale unui copil de un an de zile se auzeau de la parterul spitalului, ea fiind în cameră la etajul doi, în fundul culoarului. Încep să plâng involuntar când scriu aceste rânduri şi îmi amintesc de cele întâmplate atunci. Doar minunea lui Dumnezeu, bătălia disperată a unor medici (mulţumim, Dr. Ana Culcer!) şi tăria unei fetiţe cu un caracter extraordinar au salvat-o. 

Când o să ne dea statul (zis-)român despăgubiri pentru teroarea şi chinurile prin care am trecut?

Şi vorbim despre un copil născut cu suflu sistolic, despre care medicii nu ştiau dacă va supravieţui până la 2 (două) luni, şi a cărui inimă ar fi putut ceda oricând din cauza suferinţelor cumplite prin care a trecut cinci luni de zile!

De aceea eu sunt fără soluţie!

Nu pot spune nimănui să-şi vaccineze sau nu copilul. 

Este o alegere foarte grea şi mi se pare că nimeni nu are o soluţie reală, indiferent de care parte se află şi cât de autoritar vorbeşte.

Iertaţi-mă!

Comentariul a fost preluat fara aprobarea autorului. Am indraznit sa facem acest lucru pentru ca am descoperit o dovada autentica, venita de la un om care pentru noi prezinta multa incredere. Fapt pentru care ne cerem scuze pe aceasta cale! (ganduridinierusalim.com)loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *