EXPLOZIV! DNA declanșează DECAPITAREA TOTALĂ. Va fi MĂCEL!

ponta-sova

Victor Ponta, Gabriel Oprea, Liviu Dragnea, Vasile Blaga, Marian Petrache, Nicolae Onțanu, Negoiță Brothers, Nicolae Bănicioiu, Rareș Bogdan, Dan Andronic, Mihai Gâdea dar și încă 4 generali MAI sunt capetele care vor cădea în următoarele 3 luni sub ghilotina DNA, scrie comisarul.ro.

Practic, peste 3 luni, realitatea din acest moment va fi complet resetată. Și aici nu mai vorbim despre surse din medii juridice. Vorbim despre ce se spune aproape fără ocolișuri chiar în mediul celor enumerați mai sus. Pentru că oamenii trebuie să știe, în aceste medii s-au cam aflat numele celor care au rupt rândurile și au făcut denunțuri la DNA. Toți știu că a mai rămas doar o chestiune de timp.

Și capetele de mai sus sunt doar TOP-ul. Gâjgăniile sunt mult mai multe. Dimprejurul lor sau din dosare separate. Se vorbește despre sume incredibile. Și, dacă o luăm ca reper pe Elena Udrea, care n-a avut nici pe departe puterea, și nici tupeul ordinar al lui Ponta, ne cam putem face o părere despre mărimea sumelor furate.

Nu uitați ce vă spunem acum, România se schimbă, mai notează comisarul.ro.loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *