Erdogan sună la Moscova. O dată, de două ori. Nici un răspuns. A treia oară, robotul telefonului de la Kremlin îi comunică neutru

FB_IMG_1449911962624

De actualitate totala!

Erdogan sună la Moscova. O dată, de două ori. Nici un răspuns. A treia oară, robotul telefonului de la Kremlin îi comunică neutru:

– Dacă doriți să vă cereți scuze, apăsați tasta 1. Dacă doriți să discutați detaliile incidentului aviatic de la granița cu Siria, apăsați tasta 2.

Nedorind să-și ceară scuze, Erdogan apasă tasta 2. După câteva secunde de tăcere, vocea robotului îi spune:

– Decizia de impunere a embargoului comercial cu Turcia a fost activată. Dacă doriți să vă cereți scuze, apăsați tasta 1. Dacă doriți să discutați detaliile incidentului aviatic de la granița cu Siria, apăsați tasta 3.

Nedorind (încă!) să-și ceară scuze, Erdogan apasă tasta 3. După pauza de rigoare, robotul zice:

– Decizia de punere în funcțiune a sistemului de apărare antiaeriană S-400 din Siria a fost activată. Dacă doriți să vă cereți scuze, apăsați tasta 1. Dacă doriți să discutați detaliile incidentului aviatic de la granița cu Siria, apăsați tasta 4.

În timp ce privește indecis cele două taste, Erdogan aude în telefon vocea Comandantului forţelor NATO din Europa, gen. Philip Breedlove:

– What the hell !? Apasă tasta 1. Tasta 4 activează sistemul de rachete balistice intercontinentale termonucleare și ne omori pe toți !

Erdogan apasă tasta 1 și-l aude pe Putin râzând:

– Vezi, amice ? Doar ți-am spus că îți interceptează NSA convorbirile, dar nu mă credeai !

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

Sursa: Facebookloading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *