DOCUMENTUL care spune că ASASINII lui Marta sunt Dragoş Dobrescu şi Elan Schwartzenberg!

codrut marta

Importanţi oameni din politică şi administraţie au fost denunţaţi luni la DNA, de fosta noră a lui Virgil Măgureanu, şef SRI în perioada 1990-1997.

Alina Măgureanu a depus un denunţ penal la DNA, semnat împreună cu Florin Ghiulbenghian, preşedintele Fundaţiei Europene pentru Bună Guvernare şi Prevenirea Corupţiei – EurHONEST, în care vorbeşte despre faptul că în luna martie a anului 2012 a asistat la discuţii în care se punea la cale asasinatul lui Codruţ Marta, mâna dreapta a şefului ANAF de atunci, Sorin Blejnar. Alina Măgureanu declară în denunţul făcut la DNA că autorii asasinatului sunt Dobrescu Dragoş şi Schwartzenberg Elan şi că la discuţia în care se vorbea despre eliminarea lui Marta a asistat şi un ofiţer SRI.

Alina Măgureanu mai precizează în denunţ că fostul ei soţ, Marian Măgureanu, i-a mărturisit, câteva zile mai târziu, că „Dobrescu Dragoş şi Schwartzenberg Elan l-au lichidat deja pe Marta Codruţ şi că l-au îngropat într-o pădure”.

În plus, Crin Antonescu e și el vizat de plângere. Conform acuzațiilor, el ar fi cumpărat un apartament subevaluat de la fiul lui Virgil Măgureanu, iar banii de la valoarea achitată de fostul lider PNL până la prețul real al locuinței ar fi fost dat de Florian Walter.

CITIŢI MAI JOS DENUNŢUL INTEGRAL DESPRE ASASINAREA LUI CODRUŢ MARTA DEPUS ASTĂZI LA DNA și publicat de nasul.tv.loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *