DISTRIBUITI! Valorile europene spre care (NU) trebuie sa tindem. Eurovision 2014

Conchitas Song für Kopenhagen: ?Rise Like a Phoenix?

Video: ARATAREA Conchita Wurst – reprezentantul (reprezentanta?) Austriei la EUROVISION 2014

Valorile europene.
Valorile europene spre care se spune ca trebuie sa tindem.
Valorile europene pentru accesul la care trebuie renuntat la tot, in primul rand la traditie.
Valorile europene care aduc cu ele prosperitatea, salarii decente si statul de drept.
Valorile europene intr-o singura poza.loading...

You may also like...

9 Responses

 1. Ioana spune:

  Nu-i vina fetei ca s-a nascut asa. Am cautat ceva pe net despre ea, nu si-a facut ceva la fata ca sa arate asa. Voi daca va nasteati cu o fata mai urata dar o voce buna v-ar fi placut sa spuna asta lumea de voi?

 2. nicu spune:

  A-TI INEBUNIT CU TOTII? CE SUNT ACELEA VALORI? INVALORILE? NU E CLAR CE SE PETRECE LA NIVEL MONDIAL? SINCER. CE VIETATE E ASTA? BARBAT….FEMEIE….SAU DRAC CU CHIP DE OM? MAI OAMENI…..REVENITI-VA IN FIRE. TERMINATI CU DRACISMELE ASTEA.

 3. ingerasul spune:

  Propaganda homosexuala pura, voturi false sau voturile altor homosexuali, este o parodie groteasca ,nu mai este vorba de libertate ci de o dictatura a poponarilor -- Eurovision a fost batjocorit sau s-a transformat in alceva si trebuie desfiintata, RUSINE Austriei..INCA O DATA , putem acum sa nu ne mai rusinam cu tiganii nostrii( fac haz de necaz binenteles) ! de acea se spune ca Judecata finala se va face si pe neamuri !

 4. Maithun spune:

  Sfanta Evanghelie dupa Matei capitolul 7:

  1.Nu judecaţi, ca să nu fiţi judecaţi.
  2.Căci cu judecata cu care judecaţi, veţi fi judecaţi, şi cu măsura cu care măsuraţi, vi se va măsura.
  3.De ce vezi paiul din ochiul fratelui tău, şi bârna din ochiul tău nu o iei în seamă?

  P.S Este travestit,nu transexual,e o diferenta intre acesti doi termeni.

  • Alex Balan spune:

   Romani 1:27 „tot astfel, şi bărbaţii au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au săvârşit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor.”

 5. coco spune:

  Cel mai corect ar fi sa ne rugam si sa citim carti religioase.Sa mergem la Biserica Sa ascultam cu evalvie slujbele care se tin in folosul nostru. Sa urmam calea Sfintilor. Dar e greu dar nu e imposibil.Facem ce am fost obisnuiti sa facem. Parintele Paisie Aghioritul cand era copil se ruga. El spunea ca oamenii in trecut erau mai simplii. Nu era tehnologia aceasta si era mai bine. La ce-i foloseste omului telefon mobil Iphone, si alte lucruri de lux daca mai devreme sau mai tarziu viata pamanteasca a lui se va sfarsi? Si nu stie ce-l asteapta dincolo de mormant. Sunt multe teorii cu privire la moarte. Eu vreau sa o cred pe cea ortodoxa. Fericiti cei ce n-au vazut si au crezut!” (Ioan 20, 29)
  Apocalipsa lui Ioan 22
  11. Cine este nedrept sa fie nedrept si mai departe; cine este intinat sa se intineze si mai departe; cine este fara prihana sa traiasca si mai departe fara prihana. Si cine este sfant sa se sfinteasca si mai departe!
  12. „Iata, Eu vin curand; si rasplata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *