DISTRIBUIȚI! Facebook, cea mai perversă mașină de spionaj din lume

facebook

VIDEO. Desi pagina oficiala a WikiLeaks are 1,72 milioane de ‘like’-uri pe Facebook, Julian Assange critica dur reteaua de socializare. Fondatorul WikiLeaks sustine ca Facebook este unul dintre instrumentele prin care guvernul SUA isi spioneaza cetatenii.

Intr-un interviu pentru postul TV Russia Today, „maestrul deconspirarii spionajului” arunca anateme asupra celei mai mari retele de socializare din lume.

Julian Assange spune ca “avem de a face, practic, cu cea mai complexa baza de date cu oameni, relatiile lor, numele lor, adresele, locurile in care sunt, discutiile dintre ei si dintre rudele ori prietenii lor si cu totii locuiesc in Statele Unite, iar datele sunt accesibile serviciilor secrete”.

“Facebook, Google, Yahoo, toate aceste organizatii americane au construit de fapt interfete pentru serviciile secrete. Cu totii ar trebui sa intelegem ca atunci cand adaugam prieteni pe Facebook muncim gratuit pentru serviciile secrete, pentru agentiile SUA”, a mai declarat seful WikiLeaks. | stirileprotv.roloading...

You may also like...

1 Response

  1. Maestrul Yoda spune:

    Acele date despre care se vorbeste, adica adrese , si alte „raspunsuri ” la intrebarile de rahat ale FB, pot fi si false. Tu daca ai fi politie, cum verifici acele date, asta ca sa nu te duci sa spargi alta usa? :))))

    Da , nu contest, si politia , dar si infractorii, pandesc pe fb cat si pe alte 50 de retele de socializare (app si alea tot a lu nsa sunt , cre ca nu asa?). Deci pana la urma , pe cine ajuta? Cam instigatatoare majoritatea articolelor de pe aici. Cine sunteti, de fapt//?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *