DISTRIBUIȚI! Credeţi că integrarea în Uniunea Europeană a adus beneficii pentru dezvoltarea României?

Romania ue

Să ne reamintim doar că România a fost obligată, pentru a fi acceptată în UE, să îşi vîndă virtual pe nimic principalele capacităţi de producţie. Statul român a trebuit să renunţe la industrie, la băncile sale, şi-a concesionat extrem de ieftin resursele naturale, agricultura a fost pusă pe butuci ca urmare a implementării normelor europene. Am cedat practic controlul economiei.

România a devenit doar o piaţă de desfacere pentru economiile dezvoltate din UE, o furnizoare de forţă de muncă ieftină şi slab pregătită, de căpşunari şi bone. Colonia perfectă, poligonul în care îşi confruntă forţele diversele interese financiare şi economice externe.

Pentru a doua oară după cel de-al doilea Război Mondial, România este victima unei agresiuni externe. Aşa cum foarte bine a fost de către unele voci, amestecul fără precedent şi de netolerat al intereselor politico-economice europene şi americane în politica internă se constituie într-un adevărat Dictat de la Bruxelles.

PS. Suntem o tara bogata în resurse, dar cu oameni saraci… în timp ce alte țări beneficiază de resursele noastre. Austria [Petrom ] , Franta [ Dacia ] , Grecia [ Romtelecom ] etc. iar cu toate astea mulți români au ajuns sclavi în străinătate.  Să mai adaug că în acest moment firme străine din Europa,America extrag în secret diferite resurse ? Sursa: Facebookloading...

You may also like...

2 Responses

  1. vasile spune:

    Intrarea in UE a fost o mare greseala !

  2. vasile spune:

    beneficii???si-au batut joc ca de ultima prostituata,cu ai nostri ca ai lor.doare tare,tare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *