DISTRIBUITI! Basescu il agita pe Putin. Vrea Romania in RAZBOI

Băsescu-68

Președintele României Traian Băsescu a susținut în urmă cu câteva minute o confrință de presă la Cotroceni în care a declarat că România cere Federației Ruse să sisteze operațiunile militare de pe teritoriul Ucrainei. Băsescu nu exclude că actualul conflict din Ucraina ar putea degenera într-un război cu implicarea României.

„România consideră că orice prezenţă a trupelor ruse pe teritoriul Ucrainei fără acordul acesteia şi în afara acordurilor bilaterale este o agresiune la adresa Ucrainei. Ucraina este agresată de forţele ruse. România cere Fedraţiei Ruse sistarea oricărei operaţiuni militare care vizează Ucraina. România susţine fără rezerve suveranitatea Ucrainei”, a declarat Băsescu.
Președintele român a mai menționat că, deși situația din Ucraina nu reprezintă în acest moment o amenințare directă și imediată la securitate României, totuși apariţia unui nou conflict îngheţat e de natură de a accentua instabilitatea regională, întregeşte lanţul de conflicte îngheţate din jurul Mării Negre şi implicit se poate ajunge la conflicte armate.
„Din acest motiv, România apreciază că propria ei securitate poate fi ameninţată pe termen mediu şi lung”, a mai declarat Băsescu.
Tot astăzi, în cadrul unei emisiuni tv, Băsescu i-a transmis un mesaj lui Putin și cu privire la R. Moldova: „Nu faceţi niciun joc în Republica Moldova”, a punctat președintele român.

Sursa: aiciloading...

You may also like...

8 Responses

 1. Lucia spune:

  Nu mai instigati la ura impotriva lui Basescu!
  Sunteti ortodocsi, spuneti adevarul!

 2. Ina spune:

  Nu stiu cine nimereste titlurile articolelor. Ce va asteptati sa spuna : Bravo baieti, intrati cu tancurile inainte ca vrem si noi in URSS?! Poate ar trebui ca pelerinul ortodox sa propovaduiasca valori crestine nu geopolitica, diplomatie, samd.

 3. vali stoica spune:

  daca am avea noi probleme am spune de ce nu sar in ajutor altii ,cand au altii probleme am vrea sa ne facem ca nu le vedem e oare corect ,eu zic ca basescu stie bine ce are de facut

 4. Sinziana spune:

  Tocmai am descoperit acest website si vad ca sunt o multime de contradictii intre credinta ortodoxa si ideile promovate aici. Ideea de ‘provocare’ a lui Putin e una care vine din presa ruseasca, care, dupa cum bine stim e toata capturata de statul rus. De ce nu sunt aceste articole semnate?

 5. mm spune:

  Ortodox este sa aplanezi conflictele si sa cauti pacea, iar domnul Basescu manifesta tendinte exagerat de beligerante pe fondul unor situatii care nu implica direct Romania sau cauza Romaniei decat in contextul apartenentei la OTAN. De asemenea pozitia prezidentiala si statutul(printre altele) de comandant suprem al armatei romane, indeamna tacut, dar sigur la mult discernamant atat in vorbe cat si in fapte, insa si la acest capitol domnul Basescu inseala asteptarile(vezi afirmatia referitoare la bautura vis a vis de afirmatiile lui Rogozin).
  In atare conditii titlul articolului mi se pare just si o exprimare directa, o traducere fara ocolisuri a intentiilor sau cel putin al finalitatii acestor manifestari de „bravura” in numele poporului roman.

 6. tania spune:

  BINE CA NU NE A IMPARTIT INCA TARA ,AVEM SECURITATE BUNA,GRANITA TARI NOASTRE A RAMAS ACEIASI,NE VINDE PAMANTUL STRAMOSILOR IAR TINERII NU AU VIITOR DOMNULE BASESCU,MULTUMESTE MULT ADEVARATEI SECURITATI CA DUPA TINE VINDEAI SI TAIAI GRANITE .NU AI DZ.NICI TARA DOM BASESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *