Dezvăluirile unui român din Germania despre imigranți și ticăloșia autorităților germane…

imigranti-keleti1

Ieri am avut o discuție telefonică cu un prieten plecat să muncească în Germania ca specialist într-un domeniu tehnic. Din motive obiective nu o să-i dau numele.

Discutând despre una, despre alta, am ajuns și la subiectul imigranți, moment în care vocea sa a început să vibreze revoltată; nu atât împotriva nelegiuirilor făcute de aceștia, cât împotriva autorităților germane.

Prietenul meu chiar mi-a relatat despre cazul unei fete nemțoaice din anturajul său care nu prea mai îndrăznește să iasă din casă de teama agresiunilor sexuale (a fost adeseori insultată sau pipăită de imigranți). Ceea ce îi oripilează pe tot mai mulți nemți este faptul că autoritățile germane continuă să ascundă agresiunile imigranților, făcându-i scăpați, chiar dacă se depun reclamații.

Desigur, orice om de bun simț se poate întreba cum este posibil să discriminezi populația propriei țări, în favoarea unor imigranți? Pare de neconceput, nu-i așa?  Punându-și această întrebare de mult timp, atât prietenul meu cât și tot mai mulți germani, au ajuns la următoarele concluzii tulburătoare:

  1. Se ascund infracțiunile imigranților pentru ca populația Europei, revoltată, să nu blocheze valul de imigranți. Procesul islamizării Europei trebuie să continue cu orice preț, rațiunile umanitare fiind doar un pretext pentru proști. Majoritatea refugiaților sunt orice, numai sirieni nu – mai toți bărbați tineri.
  2. Planul final ar putea să fie destabilizarea Europei, amplificarea insecurității și crearea de conflicte etnice și religioase majore pentru ca POPULAȚIA SĂ CEARĂ o supraveghere totală, introducerea legilor Big Brother în toate domeniile și în toate colțurile vieții oamenilor, doar doar va avea din nou liniște și securitate; adică controlul total.

Iată că și nemții se prind de motivele acestei invazii arabe pe care Merkel, servitoarea intereselor elitelor globaliste, o vrea fără limite.

În final, un mesaj pentru proștii bine intenționați: UE nu a reușit în 30-40 de ani să îi integreze pe restul musulmanilor din Europa, stabiliți aici de generații. Prin urmare, este exclusă o integrare în masă a noilor imigranți. Orb să fii ca să nu-ți dai seama! Dacă lucrurile nu vor fi oprite, Europa, așa cum o știm, va fi doar o amintire!

Uitați-vă la Franța: armata e pe străzile Parisului, cu arma în mână. Exact cum îi place lui Hollande!

Cred că e vremea să conștientizăm că, așa cum România NU este condusă în realitate de români, nici Europa NU este condusă de europeni. De aici vin problemele!

Articol relatat de portalul cunoastelumea.roloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *