Dezvăluiri din Germania! MAREA MINCIUNĂ ÎN AFACEREA MIGRANŢILOR

migration

Cotidianul german Süddeutsche Zeitung a publicat miercuri dezvăluri în afacerea migranților care au luat cu asalt Europa.

CEA MAI MARE PARTE NU SUNT SIRIENI CHIAR DACĂ AU ACTE DE IDENTITATE SIRIENE, afirmă cotidianul din Munchen.

Dezvălurile vin după ce  Eurostat a precizat că doar unul din cinci migranți care solicită azil în Europa este din Siria sau prezintă un act de identitate sirian.

Este concluzia oficială a Eurostat după ce au fost procesate datele celor 213.000 de migranţi sosiți începând cu luna aprilie. În total este vorba de 44.000 care vin Siria, deci nici măcar 20% din total.

27.000 vin din Afghanistan. 17.700 sunt albanezi. 13.900 provin din Irak.Restul din Erithreea și alte țări.

Süddeutsche Zeitung spune că potrivit investigaţiilor sale nici măcar 50% din numărul declarat de azilanţi cu paşaport sirian nu este real, aceştia având paşapoarte falsificate.

Ziarul de stânga, nr.2 în Germania Federală ca tiraj după Frankfurter Allgemaine Zeitung, spune că are informaţii că majoritatea migranţilor care ajung în Austria şi Germania şi care prezintă un paşaport sirian, nu sunt, de fapt, sirieni, ci au cumpărat aceste documente de la reţele mafiote.

În principal, cei care prezintă aceste documente sunt irakieni sau afgani.

Merouane Missaoua, un interpret pentru migranţii din Viena, confirmă informaţiile pentru SZ: cel puţin un sfert din aşa zişii refugiaţi de război sirieni sunt falşi.

Süddeutsche Zeitung mai relatează că un jurnalist occidental a cumpărat un paşaport sirian cu numele premierului olandez, Mark Rutte, inclusiv cu poza acestuia.

ho

Süddeutsche Zeitung mai spune că prezentarea unui paşaport sirian este o cale spre acordarea rapidă de azil politc, dar că în spatele acestui act sunt multe interese financiare sau posibil apartenenţa la organizaţia teroristă Stat Islamic.

SZ mai citează şi un jurnalist occidental din  insula grecească Lesbos care spune că o dată ajunşi acolo migranţii, în special irakieni, îşi aruncă paşapoartele şi cumpără acte siriene false. Acesta prezintă şi o fotografie pe twitter.

lesbos00

Articol relatat de portalul cyd.roloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *