Pr. Eugen Tanasescu: DEMASCAREA VICLENIILOR SECTARE

Atentie la prefacatoria si inselaciunea sectara! Cultele neoprotestante ataca miseleste Biserica Ortodoxa.

Penticostali Cantari Adunare

O emisiune foarte interesanta, realizata de parintele Eugen Tanasescu la Radio Dobrogea, in care ne dezvaluie vicleniile sectantilor.loading...

You may also like...

2 Responses

  1. paul spune:

    ati vazut in final ce ascultatori agitati v-au sunat? sunt si eu ortodox dar sa imi asum o asemenea defensiva nejustificata nu vad rostul.cel cu poezia batea si el ca un caine la stana , si ? este un motiv suficient de bun sa-mi indepartez pe toti cei pe care ii cunosc dar nu sunt ortodoxi ? nici Domnul nostru Isus Cristos nu a fost asa inversunat pe farisei si carturari si pe cei ce L-au chinuit.de chinuit Il chinuim si azi TOTI , asa ca la smerenie cu noi inainte sa ne batem cu caramida in piept ori de care parte am fi…amin.

  2. dia spune:

    Mda…..daca au ajuns cei ce se numesc crestini as huiduiasca cu atata inversunare chair so pe dei ce sunt sectari atunci e De groaza as vezi cum pangaresc ei numele Domnului so din cauza lor oamenii nu se salveaza pentru ca cei care sent chemati din dragoste seamana Ura ….nu gases nimic mai mult as zic De cat: Iarta-i Doamne can nu stiu ce fac si nu stiu ca noi din mila si marea Ta dragoste am fost salvati so cei rataciti au nevoie mai mult De Tine De cat cei care Inca nu te cunosc.Amin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *