De ce să stau eu să mă tem de Cardul de Sănătate și de Pașaportul Biometric, când diavolul e în mine!

pr calistrat

Am inteles toate campaniile, am priceput toate aluziile si s-a spus ca unii preoti nu realizeaza primejdia! Primejdia cea mai mare pe care trebuie sa o constientizam in secolul XXI este urmatoarea: Ca daca nu deschidem mintea crestinilor ca sunt in pericolul de a se dilua, dintr-un Crestinism serios, revelat.. sa ajungem la un Crestinism abstract, diluat.

Noi o sa ajungem sa daramam singuri Biserica pe care noi am zidit-o si am pictat-o. Noi o sa ucidem preotul din ograda bisericii, pentru ca nu este cu totul de acord cu voile sau cu principiile noastre. Nu actul biometric este pericolul care bantuie peste Lume, ci incapacitatea noastra de a-L intelege pe Dumnezeu si de a trai la modul firesc si normal! Acesta este ramasita Cozii Rosii a Balaurului Comunist! (Parintele Calistrat Chifan)

VIDEOloading...

You may also like...

1 Response

  1. hagia sophia spune:

    Imi plac foarte mult predicile parintelui Calistrat dar in legatura cu cipurile si cardurile prefer sa ascult de un Paisie Aghiortitul.Diavolul nu sta in acte biometrice sau in cip,insa actele biometrice si cipurile sunt premergatoare pecetii anticristice.Acum lumea este condusa de guvernul invizibil prin iudeo-masoneria luciferiana.Scopul lor este de a stapani si controla intreaga omenire,planul din spatele cardului e diabolic nu actul in sine,o spune si fostul bancher constantean care s-a calugarit.Cifra 666 nu este numarul diavolului ci simbolul birului jidovesc.Ei nu L-au primit pe Hristos ca Mesia dar pe acela ,,care va veni in numele sau „il vor primi.Acesta va fi guvernatorul noii ordini mondiale,din neamul lui Dan,iar noi traim vremile premergatoare inscaunarii sale.Fnantele,bancile,absolut totul este sub controlul lor,acum li s-a dat lor imparatia,fiindca suntem la jumat veacului al8lea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *