CUSUTĂ la gură şi ochi pentru HRISTOS

tanara-cusuta-la-gura-si-ochi

O femeie musulmancă a fost cusută la gură şi la ochi de către compatrioţii ei pentru că şi-a declarat dragostea pentru Iisus Hristos.
Știrea de mai jos e mai mult decât șocantă… Ea demonstreaza uneori cat de intolerante pot fi unele religii. In esenta, stirea a fost preluata de pe site-ul de limba araba erspress.com

Iată ce aflăm de acolo:
O fata tanara care se angajase in Palmelkh, Arabia Saudita, a avut indrazneala de a spune “Iisus Hristos este Mântuitorul meu personal”.
Acest lucru i-a infuriat pe multi superiori de la locul ei de munca, asa ca s-a ordonat sa i se coase gura, pentru a o opri sa-si mai exprime public dragostea ei pentru Hristos. In plus, au cusut-o si la ochiul stang, ca un supliment de pedeapsa. Procesul a fost nu numai inuman, dar si neigienic. Firul de plastic cu care a fost cusuta continea substante chimice periculoase, caci singurul scop a fost acela de a provoca in mod intentionat infectie.
Aceasta poveste a fost confirmata de organizatiile pentru drepturile omului, caracterizand-o drept o reflectare a sistemului “mortal” al Arabiei Saudite privind Drepturile Omului, precum si o incalcare flagranta a drepturilor femeilor.
Ceea ce se intampla in Arabia Saudita este mai mult decat scandalos. Credinta fiecaruia, chiar proclamata in gura mare, trebuie sa fie libera; nimeni nu are dreptul si nu ar trebui sa aiba vreodata in impunerea cuiva a credintei sau religiei. Unii musulmani din ziua de astazi (ma refer la cei “ultraortodocsi”) traiesc ca in Evul Mediu si nu pot intelege ce inseamna cu adevarat libertatea.

Sursa: http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2014/04/o-tanara-musulmanca-fost-cusuta-la-gura.htmlloading...

You may also like...

2 Responses

  1. bele carmen spune:

    inimaginabil. cat de nebuni……………………am obosit de musulmani, sincer de-ar disparea o data dementa asta…………….cat de nebuni pot fi, cat de indraciti……….cata ura si distrugere…….

  2. Iisus Hristos biruitorul,va face dreptate si voi musulmanilor cu credinta voastra ratacita,ve-ti da socoteala,de va veti ascunde in pamant ca soarecii,in vazduh ca pasarile,in apa ca broastele si nu veti scapa de Ochii lui Dumnezeu.Atuci veti vedea,ca nu este o gluma credinta in Hristos ,ci este purul ADEVAR,CALEA SI VIATA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *