Cum distruge Uniunea Europeană GOSPODARIA ȚĂRĂNEASCĂ. Răspândiți aceste informații!

Tarani animale

Politica europeana in domeniul agriculturii, este de un fascism imputit. Am sa va prezint politica europeana, dementiala, in domeniul apiculturii: -acestia dau fonduri pentru apicultura, cu scopul cresterii numarului familiilor de albine si al apicultorilor facuti pe banda rulanta. Astfel apar apicultori care vor fi cu ochii la fonduri, nu la intretinerea familiilor de albine la standarde de calitate superioare. Vor creste numarul stupilor prost intretinuti, infometati si plini de boli. NU era mai normal, rational, ca aceste fonduri sa fi fost directionate pentru plantarea, in preajma fiecarui sat, de paduri de salcim, tei si alti arbori meliferi?; astfel fiind o baza melifera bogata, iar numarul stupilor si al stuparilor ar fi crescut in mod natural si sustenabil. Numai ca, capetele tuguiate din birourile europene, nu au dram de ratiune. Ei, in mod “stralucit”, pun carul inaintea boilor, ca si boii s-ar intreba cum de le-a trecutprin scafirlie, o asemenea nerozie.

UE răstoarnă găleata cu lapte a ţăranului

Laptele vândut la tarabă va deveni o amintire. Români care s-au obişnuit să îşi cumpere lapte proaspăt direct de la ţăranii din pieţe vor trebui să se reorienteze către laptele cu e-uri vândut în supermarketuri.

Asta pentru că de la începutul acestui an a expirat ultima derogare dată de Uniunea Europeană referitor la comercializarea laptelui.

Aşadar, de la 1 ianuarie 2014, fermierii vor putea vinde lapte doar două ore după ce l-au muls şi l-au răcit cu ajutorul unor tancuri speciale. Precizez că astfel de tancuri se vând cu preţuri care pornesc de la 3.000 de lei şi trec de 10.000 de lei, în funcţie de capacitate. Asta înseamnă cheltuieli prea mari pentru crescătorii de animale care au în gospodărie trei sau patru vaci. În plus, UE cere ţăranilor să nu mai mulgă vacile cu mâna şi să-şi cumpere aparate de muls. Pe internet, cele mai ieftine aparate de muls, se vând la preţuri de peste 2.000 de lei. Dacă nu vor respecta aceste norme şi vor continua să vândă laptele ca şi până acum în pieţe, comercianţii riscă amenzi usturătoare.

Legea aceasta nu este decat o alta megaescrocherie pusa la cale si implementata de lagarul totalitar UE.

In urma cu mai multi ani, chiar inainte de implementarea acestei legi abuzive in Romania, s-a facut un experiment in direct, la televizor.

Pe vremea aceea se vorbea despre contaminarea laptelui din cauza ugerului vacii, din cauza mainilor babutei sau mosuletului, de nu stiu ce alte prostii din cauza intrarii in contact cu aerul … bla, bla, bla … numai baliverne.

S-a ales o gospodarie taraneasca obisnuita, in care vaca este crescuta, hranita si adapostita asa cum stim ca a fost timp de sute de ani sau poate chiar mai mult.

Batrana casei s-a spalat pe maini, a luat o galeata, a spalat cu apa ugerul vacii si a inceput sa o mulga in stilul traditional, adica in cel mai normal mod cu putiinta.

Dupa ce a terminat, niste specialisti cu aparatura aferenta au verificat tot ceea ce se putea verifica, in legatura cu acest lapte.

Concluzia lor: laptele continea doar 10.000 de germeni (zece mii), adica de 10 ori mai putin decat limita admisa de noua legislatie UE(o suta de mii). Si din toate masuratorile facute, a rezultat ca nu continea nici virusi, nici nimic altceva daunator sanatatii.

Era un lapte perfect normal si bun pentru consum.

Deci aiureala asta pe care multi o inghit pe nemestecate, cum ca UE stie mai bine, ca UE se ingrijeste de sanatatea noastra … este doar o prosteala. Este pur si simplu o escrocherie.

Sute de ani au crescut copiii cu lapte proaspat de vaca, muls in mod traditional si au crescut sanatosi, frumosi si destepti. Dumnezeu ne-a creat cu un sistem imunitar perfect, care se dezvolta si actioneaza normal in privinta a tot ceea ce tine de mediu natural.

Copiii nu aveau nevoie de zeci de vaccinuri, nu aveau nevoie de card la farmacie, nu aveau nevoie de nici una din prostiile pe care vrea mareata conducere UE sa ni le bage pe gat, manipulandu-ne ca acestea ar fi “nevoile” noastre normale.

Scopul acestei legi este pe de o parte, distrugerea gospodariei taranesti si ruperea taranului de pamant si de traditie, iar pe alta parte, controlul absolut a ceea ce mancam si bem. Laptele este colectat si prelucrat in mari fabrici, unde este pasteurizat, amestecat cu lapte praf, se extrage din el tot ceea ce se poate extrage pentru a obtine cat mai multe produse … iar in magazine, pe raft, ajunge un lapte “mort”. Adica un lapte care aproape ca nu contine nici un fel de valori nutritive: proteine, vitamine, grasimi …

Deci, fara a se mai introduce si “altceva” in el, marea majoritate a laptelui “mort” te va duce mai devreme sau mai tarziu, direct la doctor si la farmacie.

  1. Banii mei, ai tai sau ai altor consumatori de lapte si produse din lapte, nu vor mai ajunge in buzunarele taranilor, ci vor ajunge in conturile marilor corporatii.
  2. Va trebui sa mai scoatem si alti bani din buzunare, pentru ca laptele de pe raft nu are valoare nutritiva, deci nu este hranitor pentru organism. Fara sa-ti dai seama de ce, iti va fi iar foame si va trebui sa cumperi mai mult lapte sau alte produse. Alti bani in conturile marilor corporatii.
  3. Lipsa nutrientilor naturali, ne vor duce inevitabil, pe unii mai devreme, pe altii mai tarziu, catre doctor si farmacie. Din nou, alti bani in conturile corporatiilor.

Imi zboara gandul la o melodie … baga bani, baga bani.

Taranii francezi au inceput sa se dezmeticeasca din marea abureala a UE si tanjesc dupa stilul traditional al gospodariei taranesti din Romania.

Și în SUA ca si in alte tari e interzis ca fermierul sa-si vanda laptele la cine vrea el. Daca totusi vinde, risca amenzi mari si poate sa-si piarda ferma.

Laptele “trebuie” vandut numai la marile corporatii care il omogenizeaza, pasteurizeaza si cine stie ce chimicale mai baga in el (acum +20 de ani in SUA bagau acid boric – scria pe eticheta). Adica ajungi sa bei o vopsea spalata, un “plastic” care nu are nici gust nici miros de lapte si nici iaurt nu iese din el.

Si Romania e condusa de aceleasi slugi spurcate care vor sa reduca populatia ca santem prea multi, dupa parerea lor ai a stapanilor lor.

Romani,

Ajutati taranul sa-si vanda laptele sanatos si voi sa nu fiti otraviti de supermaket. Daca interzic vanzarea laptelui sanatos, spuneti cum au spus polonezii ca laptele de pe taraba e pentru caini si pisici.

Doamne ajuta! Sursa: aiciloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *