Crime într-o navă cu imigranţi: 15 musulmani au aruncat peste bord 12 creştini

thanos-immigration-19_11102013c_0

Cincisprezece imigranţi africani musulmani au fost arestaţi în Italia sub acuzaţia că au omorât 12 creştini, aruncându-i în Marea Mediterană, după o altercaţie la bordul unei ambarcaţiuni care venea din Africa, informează BBC News online.

Cei 12 imigranţi creştini – provenind din Ghana şi Nigeria – s-au înecat în Mediterană după ce au fost aruncaţi peste bord de 15 pasageri musulmani.

Presupuşii autori ai crimelor sunt din Coasta de Fildeş, Senegal, Mali şi Guineea, ei fiind denunţaţi de alţi pasageri la sosirea pe teritoriul Italiei.

Cei 15 imigranţi musulmani au fost arestaţi în oraşul italian Palermo, sub acuzaţia de „crime multiple, în formă agravată, motivate de ură religioasă”.

Sute de imigranţi africani s-au înecat în ultimele zile în Marea Mediterană, în tentative de a ajunge din Libia în Italia. Paza de Coastă italiană a salvat 10.000 de imigranţi în ultima săptămână. Sursa: independent.mdloading...

You may also like...

1 Response

  1. Maria Chirila spune:

    Eu ma gandesc ca fiecare dintre noi avem un fel de nebunie, dar se poate trata, doar daca nu ar fi vorba de organe, fiind sanatosi fizic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *