Cipurile RFID ne sunt impuse de la Bruxelles. Europarlamentarii români nu vor să facă nimic pentru a modifica această reglementare a UE

rfid

Cipurile RFID ne sunt impuse de la Bruxelles. Europarlamentarii români nu vor să facă nimic pentru a modifica această reglementare a UE. Birocraţii de la Bruxelles vor să transforme UE într-un imperiu ! Uniunea Europeana NU este paradisul promis! Europarlamentarii pe care i-am votat au aratat că NU vor să ne apere de dictatura Comisiei Europene!

Pasapoartele, cărţile de identitate şi permisele de conducere biometrice cu cip RFID reprezinta un pas important către dictatura globala totală (noua ordine mondială). Următorul pas este reprezentat de unificarea cardurilor existente într-un singur card „universal” care să fie şi ID (carte de identitate), permis de conducere, card de sanatate, card bancar, cheie pentru casă şi maşină etc.

Treptat suntem educaţi şi forţaţi să renuntăm la banii „cash” si să platim numai cu cardul. Ultimul pas, cel decisiv, implică renunţarea şi la aceste carduri universale (ce se pot pierde) şi înlocuirea lor cu implanturi RFID.

Tehnologia RFID şi corupţia UE permit trecerea gradată către pasul final, DICTATURA GLOBALĂ, de la care nu mai există întoarcere. Ei vor să ne facă slcavi pe cheltuiala noastră! Tehnologia pentru introducerea cipurilor în paşapoarte a costat (până în prezent) cel putin un miliard de euro, din banii nostri !!!

ESTE MOMENTUL SĂ NE OPUNEM ŞI SĂ STOPĂM INSTAURAREA ACESTEI DICTATURI! Sursa: Facebookloading...

You may also like...

20 Responses

 1. un amarat de actoras spune:

  Cum, excelenta Sa, Mircea Diaconu, nu se implica in problema aceasta? Nu se poate… a, stati ca am uitat, actorasul nostru de doi bani nu a terminat de studiat holurile Parlamentului European… dar si cand va termina… va tuna si fulgera! Cand le va arata alora cardul lui de europarlamentar, se vor face mici, mici de tot!

  • Nea Makri spune:

   Actorasul de doi bani esti TU, asa te si prezinti: un amarat de actoras.
   Sa-ti fie rusine! Cine esti tu sa-l judeci pe Mircea Diaconu? El are in urma o cariera impresionanta, cladita alaturi de alti monstrii sacri ai scenei. Tu ce ai realizat in viata ta, incat sa-ti permiti sa emiti astfel de „aprecieri” la adresa unor somitati?
   Cu oameni ca tine se distruge lumea asta. Rusine!!!

 2. Marcu spune:

  Pai sa nu acceptam toate aceste acte,Nu acceptati cardurile de sanatate !!

 3. Alex cel Bun spune:

  In primul rand ca fotografia pe care o prezentati, reprezinta un prototip al tatuajelor de identificare pentru a nu se fura identitatea on-line a posesorului unui SMART PHONE. In al doilea rand cipurile RFID nu sunt obligatorii. Se vede ca nu ati fost niciodata pradat de hotii de identitate. Protectia cibernetica este afacerea secolului XXI pentru ca absolut toate afacerile si tranzactiile se vor muta pe internet. Fara o identificare dinamica a individului tranzactiile au risc crescut de evaziune, inselaciune sau furt.
  Dar hai sa facem un studiu de caz probabil: Copilul unei familii respectabile face un selfie si il posteaza pe Facebook. Un hot cibernetic preia fotografia si posteaza mai multe mesaje pe diferite siteuri de socializare pornind o campanie de manipulare emotionala. Din cauza lipsei de educare a oamenilor asupra comportamentelor ON-line, ei sunt dusi in eroare si (re)actioneaza. Hotul de imagine nu pierde nimic, dar are mai mult de castigat. Copilul poate avea probleme pe termen lung din cauza unui fapt aparent insignifiant.
  In primul rand trebuie sa ne educam in privinta avantajelor si dezavantajelor pe care le aduce adoptarea tehnologiei. Sa promovam doar posibilele dezavantaje ale noii ordini mondiale si procesul de globalizare pare paranoic fara a se oferii alte solutii.
  In al doilea rand hai sa construim un sistem paralel daca cel de fata credeti nu functioneaza. Nu este vina nici unui europarlamentar ca nu se iau masuri impotriva acestui model. Banii digitali sunt la fel de valorosi ca si cei cash, doar ca este foarte greu sa le pierzi urma atunci cand utilizatorii sunt identificati real. Este doar o chestiune de educare si adaptare. Cine ar avea de pierdut? Numai cei care stiu ca nu sunt cinstiti, iar identificarea le-ar aduce prejudicii. Dumneavoastra sunteti cinstit?

  • Nea Makri spune:

   Nu sti ce vorbesti!

  • BANCILA spune:

   MAI FRATILOR PUNE-TI SI VOI MANA PE BIBLIE SI NU NUMAI SI VE-TI VEDEA CA ACOLO LA APOCALIPSA LUI IOAN SCRIE DESPRE ACEST CIP, DESPRE NR 666 CARE ESTE SI NUMELE ”FIAREI” ADICA A LUI ANTICRIST SI ACELE CIPURI NU TREBUIESC PRIMITE NICI IN ”RUPTUL CAPULUI” (CUM N-E SPUNE O VB DIN BATRANI) SI TOTUSI PANA LA URMA VOR DEVENI OBLIGATORII (NU VA PUTEA VINDE SAU CUMPARA , NU VA PUTEA FACE NICI UN FEL DE ACTIVITATE DE SCHIMB CEVA DACA NU VA AVEA SEMNUL FIAREI PE FRUNTE SAU PE MANA DREAPTA) DECI AICI SE VA AJUNGE SI ACESTA ESTE CONTROLUL LUI ANTICRIST SI PRIMIREA DE BUNA VOIE A LUI, DE ACEEA NU TREBUIE SA PRIMIM ASTFEL DE CIP FIE CU PRETUL VIETII, CA SE VA AJUNGE SI ACOLO ASADAR AVETI MARE GRIJA CA NU ESTE DE JOACA CU ASTFEL DE PARTE ELECTRONICA SI PERFIDA CARE CHIPURILE ….A NE CUMPERE..SPUN EI CA N-E USUREAZA NOUA CEVA , NU!! NU ESTE ADEVARAT CI ESTE INSELATORIE PENTRU A NE PUTEA CUMPARA SUFLETELE CU ACORDUL NOSTRU, OAMENI BUNI….. NU VA LASATI INSELATI CAND VOR VENI ACELE VREMURI ATUNCI VA VENI SI ”SCRASNIREA DINTILOR” ASA CUM SCRIE IN SFANTA SCRIPTURA
   CITITI BIBLIA , SI IN APOCALIPSA LUI IOAN VETI GASI TOATE ACESTE PREGATIRI IN MOD EXPLICIT. CITITI CU MARE ATENTIE SI-MI VETI DA DREPTATE

  • radu spune:

   tipule! baga-ti tu primul un cip de-asta!

 4. iulian spune:

  Robotelule ignorant, nu ne intereseaza ce model de cip se afla in poza aia, ci doar daca si cand se va ajunge la cipuri, iar tu daca esti suficient de Ateu incat sa deschizi o Biblie (la Apocalipsa dupa Matei cap-13) priveste macar ca om ce te crezi sau te vrei liber, cum ti se ia Libertatea pe zi ce trece in cel mai Democratic stil. Dar tu(si multi ca tine) esti sigur mult prea orbit de tehnologie si sigur si de focul banilor incat sa mai poti vedea lucririle profunde si subtile de se ascund sub aceasta tehnologie pe care o inbratisezi.
  Calugarii de la Muntele Athos ne-au transmis si in scris aceste lucruri si vorbesc inca din anii 80 despre semnul apocaliptic 666 al noului ANTICHRIST care va fi aplicat ignorantilor ca tine sub forma de cip pe capul sau mana.
  Tocmai pe oameni care gandesc ca tine mizeaza cei ce vor controlul asupra omenirii si sclavia generala, va inspira teama de atacuri cibernetice, teroriste …sam(si nu spun ca ele nu exista)ca sa poata ajunge la controlul global, nu le pasa cu adevarat de siguranta ta sau ai copiilro tai, studiaza scrierile vechi, documenteaza-te, nu fi limitat crezand ca daca ai o facultate, SMART PHONE in buzunar esti inteligent, asta vor de cei ca tine voi, sa va ignorati radacinile, sa stati cu OK-ul in gura, Nu sunteti nici inteligenti nici educati, sunteti doar niste ignoranti care va adaptati orbeste tocmai din lipsa de educatie si cultura, Cu cautata adevarul pe google ca un robotel ci ROAGATE ca sa-l primesti vreodata si ca sa-l poti vedea altfel nu vei ramane decat o un sclav modern, victima a vremurilor de pe urma………………….!!!?

  • Nea Makri spune:

   Ai intru totul dreptate Iulian.
   La ceea ce ai scris as mai adauga ca tehnologia a devenit dumnezeu inaintea Dumnezeului nostru celui viu. tehnologia ne indeparteaza de biserica (e mai comod sa stai la calculator, televizor, smartphone, tableta, net, etc, decat sa mergi la Sfanta Liturighie). Sa nu uitam ca prin tehnologie ne este invadata intemitatea, prin tehnologie suntem manipulati, prin tehnologie suntem facuti sclavi, prin tehnologie suntem controlati, prin tehnologie vom fi distrusi.
   Vreau sa fiu inteles bine: sunt posesor a tot ceea ce se intelege tehnologie la nivel domestic (smartTV, smartphone, calculator, etc), nu ma declar in totalitate impotriva acesteia, fiindca are si parti utile, dar sustin cu tarie ca trebuie sa existe discernamant in achizitionarea si utilizarea acesteia.
   Tehnologia nu trebuie sa ne rupa, asa cum bine a zis si Iulian, de radacinile noastre, fiindca de acolo ne tragem seva si nu din plasticuri si circuite integrate.
   Nu trebuie sa ne rupa in primul rand de Dumnezeu.
   Sa aveti o zi binecuvantata!

 5. iulian spune:

  Scuze pt.greseli, dovada ca nu m-am adaptat la tehnologeie :)un alt motiv pentru care voi fi pradat de hotii de identita-te 🙂 ce face lipsa asta de educatie si de adaptare…

 6. gheorghe pacatosul spune:

  Are dreptata Iulian , Alex, dar sa intelegi trebuie sa ai din familie o educatie spirituala in primul rand,apoi Dumnezeu Sa-ti lumneze mintea,citirea cartilor Sfinte din care afli Adevarul, apoi anturajul ……DACA NU…..ESTI UN REEDUCAT AL SISTEMULUI IUDEOMASONIC……………….CUM AM FOST SI EU PANA CEVA ANI IN URMA

 7. Catalin spune:

  Nu cred ca se va implementa asa ceva. Totusi…mai sunt oameni pe lumea asta care mai gandesc. Nu chiar totul depinde de europarlamentari. Lumea se va rascula, vor fi proteste, nu se va actiona chiar asa de usor.

 8. NeOm spune:

  Cipurile astea pot fi un lucru bun… desi cred ca sunt o tampenie…. asa cum le fac ei. Eu as pune cip de monitorizare, sa se stie in permanenta si locatia fiecarei persoane + starea de sanatate.

 9. dodo spune:

  Deocamdata punem cip-uri la animale, testam tehnologia..o ajustam, cand o sa fie functionala ..o aplicam la marcarea oamenilor.

 10. dinu spune:

  Se munceste din greu pt. crearea noii ordini mondiale sa poata inrobi popoarele, cine accepta acest microcip este pierdut.

 11. kyo spune:

  PS. Faceti update-uri constante pe retele de socializare in care simtit nevoia sa spuneti lumii intregi si la ce ora a mancat pisica voastra ca mai apoi, sa va panicati pe forumuri practic anonime despre dominare globala. Stati linistit oameni buni ca nu va domina nimeni cu biciul … mergeti singuri ca oile la tarc.

 12. Bogdan spune:

  ce cip e ala de pe mana nu te supara ? ala e un atibild …se vede si conturul si luciul unui atibild … asa ne vor fi plantate cipurile ? lipindu-ne niste atibilduri pe mana?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *