Ceaiul de ghimbir: un remediu ce dizolvă pietrele la rinichi, curăță ficatul și distruge celulele canceroase!

ceai de ghimbir

Capacitățile principale ale ghimbirului sunt reducerea inflamației, îmbunătățirea digestiei și stimularea imunității. Ghimbirul este considerat pe bună dreptate a fi cel mai puternic produs alimentar al secolului XXI. El este bogat în mai multe uleiuri esențiale, cum ar fi gingerol, shogaol și zingerone, care îi conferă un gust și o aromă deosebite. Aceste uleiuri sunt puternici agenți anti-parazitari, anti-virali și anti-bacterieni, care calmează durerea și ajută în lupta contra bolilor cardiovasculare, contra astmului etc.

  1. Ghimbirul este un remediu extrem de eficient în lupta contra durerilor musculare, răcelii, gripei și durerilor de cap.
  2. Acesta elimină virusul care provoacă gripa, răceala și leziunile herpetice.
  3. O ceașcă de ceai de ghimbir reduce riscul de a suferi un accident vascular cerebral.
  4. Datorită proprietăților sale de încălzire, ghimbirul îmbunătățește circulația sângelui, ajută la transportul oxigenului, vitaminelor și mineralelor.
  5. Antioxidanții din ghimbir luptă împotriva infecțiilor și stimulează sistemul imunitar.

Rețeta ceaiului de ghimbir

Ingrediente:

  • miere de albine
  • lapte de cocos
  • 1/4 linguriță de curcuma
  • 1/4 linguriță de ghimbir
  • 1 pahar de apă

Mod de preparare:

Acest ceai este foarte ușor de preparat. Se fierbe apa, apoi se adaugă curcumaua, ghimbirul și se lasă să fiarbă timp de 7-10 minute. Se adaugă lapte de cocos și totul se strecoară într-o ceașcă. Se pot adăuga, de asemenea, unele arome la dorință.

Acest ceai minunat, pe lângă faptul că este gustos, mai este și foarte sănătos!

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.comloading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *