Când va fi sfârșitul lumii ? Trebuie să citiți acest articol !

Apocalipsa - cei patru calareti

Părinte Cleopa, ne intreaba credinciosii : Cand va fi sfarsitul lumii ?

Cand si cum anume va fi sfarsitul lumii numai singur Dumnezeu stie. El ne-a descoperit unele semne in Sfanta Evanghelie si prin Sfintii Apostoli. Dintre acestea, doua semne sunt cele mai puternice, anume : slabirea tot mai mare a credintei in Dumnezeu si imputinarea iubirii crestine intre oameni, incepand cu familia. Alte doua semne cumplite ale sfarsitului veacurilor sunt inmultirea tot mai mult a sectelor, prin asa numitii ” prooroci mincinosi ” si desfrau, care se vor raspandi, cum deja se vede pe tot pamantul. Mai ales desfraul prin partea femeiasca va fi cumplit in vremea de pe urma. Noi atata stim : cand se vor inmulti pacatele peste masura si vor ajunge la culme, atunci va veni sfarsitul lumii.

Părintele Cleopa Ilie

 loading...

You may also like...

4 Responses

 1. dumitru spune:

  Sfarsitul lumii va fi cand voi muri eu ……..

 2. Manuela N spune:

  Cand DUMNEZEU..decide…

 3. Aeleden spune:

  Sfârşitul va veni. Este inevitabil. Omenirea a devenit un uriaş protozoar care devorează planeta şi o umple cu propriile dejecţii.
  Degeaba a avansat ştiinţa, dacă lumea e condusă de politicieni după inspiraţie şi mai ales după interese. Mai sunt şi superbogaţii, care visează progres, dezvoltare economică, bani şi dominaţie. Dar toate astea se vor întoarce împotriva lor, căci, pe o planeta limitată dezvoltarea trebuie limitată, progresul trebuie cuantificat şi controlat, iar capitalismul înlocuit cu o economie planificată. Totul trebuie regândit, dar va mai fi posibil? Eu cred că nu.

 4. Mihai Chelaru spune:

  D-zeu e sus, noi suntem…jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *