Basescu baga Romania in razboi ?

Traian Basescu

Băsescu a convocat structurile de securitate

Președintele Traian Băsescu a convocat, sâmbătă, la Cotroceni, structurile de securitate națională, într-o ședință de lucru în cadrul căreia se va discuta situația din Crimeea, regiune din sudul Ucrainei, țara cu care România împarte peste 600 km de graniță.

Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, “domnul Traian Băsescu, a convocat sâmbătă, 1 martie a.c., la ora 19.00, într-o şedinţă de lucru, structurile de securitate naţională, în vederea discutării situaţiei din Crimeea. Menţionăm că această şedinţă este una de lucru şi nu una a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării”.
Anterior acestui anunț, președintele Băsescu a transmis un comunicat de presă în care spunea că orice prezență a trupelor Rusiei pe teritoriul Ucrainei, fără acordul acestaia și în afara acordurilor bilaterale, poate fi considerată o “agresiune” la adresa Ucrainei.
Camera Superioară a Parlamentului rus a aprobat în unanimitate solicitarea lui Putin privind o intervenție militară, cu scopul de a apăra viața și interesele rușilor aflați oriunde pe teritoiul Ucrainei.

Sursa: aiciloading...

You may also like...

1 Response

  1. . spune:

    pai la faza asta si normal ca da ma nene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *