Barack Obama se declară favorabil mariajelor între homosexuali. Raspândiți aceste informații…

barack-obama

Vă rugăm să răspândiți informațiile în jurul lumii… apăsați butonul “dă mai departe”. Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, s-a declarat, in premiera, in favoarea mariajului intre homosexuali, declaratia fiind facuta miercuri in timpul unui interviu pentru postul american de televiziune ABC.

„Pentru mine, personal, este important sa mentionez ca eu consider drept normal ca acele cupluri de acelasi sex sa se poata casatori”, a declarat Obama, mentionand ca depinde de fiecare stat american in parte in luarea unei decizii.
Obama devine primul presedinte american in exercitiu, care adopta o astfel de pozitie, cu mai putin de sase luni inainte de alegerile prezidentiale.
Pe marginea acestui subiect social cu potential exploziv, Obama se declarase anterior in favoarea parteneriatelor civile in 2008, fara insa a sustine mariajul intre homosexuali si multumindu-se sa spuna ca pozitia sa privind acest subiect „este in curs de evaluare”. | sursaloading...

You may also like...

2 Responses

  1. elena lazar spune:

    Daca tot este de acord ca casatoriile intre homosexuali, de ce nu se casatoreste Obama cu Clinton.

  2. cotos maricica spune:

    niste scarbosi vin sa ne dea noua lectii de moralitate ,cinste …..,cum ii ma rabda Dumnezeu ????si pe astia de la noi care se ploconesc inaintea spurcaciunilor astea .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *