Austriecii abandonează UE, se alătură esticilor şi îşi vor graniţele închise pe timp nedefinit

Imigranti-la-granita

Cancelarul Werner Faymann, un  fost aliat necondiţionat al politicii de azil fără limite a cancelarului Merkel,  a schimbat în mod neaşteptat linia politică devenind un susţinător al graniţelor închise pentru migratori. Explicându-şi transformarea, cancelarul Faymann a spus că planul său B este un plan de „autoapărare”.Actuala poziţie a cancelarului este deosebit de populară în rândul austriecilor. Astfel într-un sondaj făcut după o apariţie de duminică noaptea la televiziune a acestuia, în care a făcut din nou apel la Angela Merkel să-şi schimbe strategia sa pro-migrare, noua direcţie a găsit o largă susţinere.

La afirmaţia „Austria trebuie să continue propria politică imigraţională atât timp cât nu există o soluţie la nivelul UE” 86 % au fost de acord, 62 % fiind foarte de acord.

83 % au spus că nu văd posibilă nicio înţelegere la nivelul UE în următoarele săptămâni.

Tot atâţia cred că Austria nu trebuie să se teamă de a lua decizii independent de UE. La întrebarea dacă „este corect să se securizeze închiderea Balcanilor împreună cu ceilalţi parteneri”, 85 % au fost de acord, numai 6 % fiind într-un puternic dezacord.

Surse: Breitbart, expunere.comloading...

You may also like...

1 Response

  1. kosti spune:

    Da este de lăudat pozi5ia Austriecilor,dar cum vor ei să scape de migranti,urzind ca și în trecut,să nii bage nouã pe gît,adică vor să-i redirecționeze în România,asta vor vrea cu toții.Veti vedea dacă nu v-a fi așa.Parsivitate politicã internațională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *